Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo fikset tre mål

På seks magiske minutter mot Marseille

«VI KAN SCORE I BLINDE»: Real Madrids sommerkjøp Cristiano Ronaldo og Kaká viste seg fra sin beste side i noen minutter mot Marseille. Det holdt til 3-0-seier. Her feirer de ett av Ronaldos to mål. Foto: Daniel Ochoa de Olza, AP/Scanpix
«VI KAN SCORE I BLINDE»: Real Madrids sommerkjøp Cristiano Ronaldo og Kaká viste seg fra sin beste side i noen minutter mot Marseille. Det holdt til 3-0-seier. Her feirer de ett av Ronaldos to mål. Foto: Daniel Ochoa de Olza, AP/Scanpix Vis mer

||| (Dagbladet.no): Real Madrid - Marseille 3-0.

Cristiano Ronaldo, Kaká og Karim Benzema kostet i overkant av halvannen milliard for Real i sommer.

I løpet av seks magiske minutter mot Marseille i kveld, viste de hvorfor noen er villige til å bla opp så svimlende summer for tre ballsparkere.

Ronaldo scoret to mål og skaffet straffesparket som Kaka satte inn i løpet av de seks minuttene mellom Ronaldos mål. Det siste målet ble servert av Benzema.

For etter en første omgang der gjestene fra Frankrike så like målfarlige ut som Real-stjernene, løsnet det plutselig rundt en time spilt på Santiago Bernabeu.

Først fikk han et langt og høyt framspill fra landsmann Pepe. Ronaldo jaget ballen inn i feltet, og da Marseille-keeper Steve Mandanda hoppet opp for å fange ballen da den spratt opp igjen, dempet Ronaldo ballen i mål under beina på ham.

Like var Ronaldo på ferde i feltet igjen, og ble regelrett klippet ned Souelymane Diawara. Utvilsom straffe, og Diawara i dusjen med sitt andre gule kort.

Straffesparket satte Kaká kontrollert i mål.

Og tre minutter seinere fikk Ronaldo servert ballen på åpent mål av Karim Benzema - etter forarbeid av Kaká. Et mål du og jeg ville scoret like enkelt, om vi bare hadde vært der.

Ronaldo fikk seks minutter til på banen, før han ble byttet ut, og fikk behandling for kakken han fikk på ankelen eller nederst på leggen da han skaffet straffesparket.

De ekstreme ferdighetene i Real-laget gjør dem til et lag som kan komme tilbake og smadre et lag selv etter at de har vært i trøbbel i nesten en hel omgang.

Det kommer godt med for milliardprosjektet til Florentino Perez, som nok har et trofé i Champions League med i regnestykket i løpet av nær framtid.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling