Ronaldo fnøs «pinlig» og var på vei mot garderoben. Da tok Casillas grep

Tvinger lagkameratene til å takke buende hjemmefans.

(Dagbladet): Real Madrid er i «krise» etter tre kamper på rad uten seier. I gårsdagens Champions League-kamp mot Schalke 04 ble hjemmelaget pepet av banen av seiersvante fans.

Cristiano Ronaldo var lite lysten på å takk for «støtten», og var på vei mot garderoben da fløytesignalet til dommeren gikk. Men det ville ikke keeper Iker Casillas ha noe av.

Sisteskansen beordret superstjernen tilbake til midtsirkelen sammen med de andre liljehvite på gressmatta. Videoen over viser hvordan Casillas maner lagkameratene til midten av banen.

Cristiano Ronaldo scoret to mål samtidig som Real Madrid gikk videre, men angriperen var aldeles ikke fornøyd. Det var ikke vanskelig å se på kroppsholdningen til portugiseren. Han ble stående i midtsirkelen med ei steinansikt før han tuslet mot tunnellen etter noen sekunder.

TV-kameraene fanget også opp hvordan Ronaldo henvendte seg mot lagkamerat Karim Benzema og formet ordene: «Vergüenza, vergüenza», som betyr «pinlig, pinlig». Dette skjedde etter en Schalke-scoring tidligere i kampen.

Og skal vi tro hovedpersonen selv, vil ikke media få høre så mange ord fra den kanten utover sesongen.

- Jeg kommer ikke til å si noe før i slutten av sesongen, sa en skuffet Ronaldo idet han passerte de ventende journalistene.