Ronaldo forlot Santiago Bernabeu i raseri etter nesten-exit

- Jeg kommer ikke til å si noe før i slutten av sesongen.

(Dagbladet): Real Madrids stjernegalleri var farlig nær en exit fra Champions League i går kveld.

Etter totalt syv scora mål, kunne de spanske spillerne såvidt puste lettet ut - etter å ha vunnet 5-4 sammenlagt mot Schalke.

Men etter kampen var det klinkende klart at det er dårlig stemning i den spanske hovedstadsklubben.

Pipekonsert I helga mistet Real Madrid serieledelsen til erkerival Barecelona. Fansen var absolutt ikke fornøyd med innsatsen fra egne spillere i går kveld, og svarte med å pipe på hjemmelaget da dommeren blåste av kampen.

Det er da kanskje ikke rart at Cristiano Ronaldo så ut som om han prøvde å drepe TV-kameraene med øynene da han ble filmet mens han hørte på pipekonserten fra egne fans.

Med to mål i gårsdagens kamp, er 30-åringen nå tidenes mestscorende spiller i en europeisk turnering med sine 78 mål.

Men rekorden førte ikke til at Gullballen-vinneren var i godt humør etter kampen.

Vil ikke snakke Både engelske og spanske medier melder at Ronaldo forlot Santiago Bernabeu i raseri - og nektet å snakke med noen i pressesonen.

30-åringen ønsket kun å melde fra om at han ikke ønsket å si noe mer på en god stund.

- Jeg kommer ikke til å si noe før i slutten av sesongen, sa en skuffet Ronaldo idet han passerte de ventende journalistene.

Ronaldo var trolig, i likhet med fotballekspertene, ikke imponert over det Real Madrid greide å prestere på hjemmebane mot Schalke.

Også Real Madrid-trener Carlo Ancelotti var åpen om hvor skuffet han var over lagets innsats i går kveld.

- Dårlig opptreden. Vi spilte skikkelig dårlig, og var heldige som tok oss videre. Vi må forbedre oss før det begynner å dra seg til. Hver kamp blir viktigere enn den forrige nå. Det er vanskelig å forklare hva som gikk dårlig, vi hadde problemer i forsvaret. Vi må bare forbedre oss, sa manageren til Viasat.

• Les også: Her er problemet Ronaldo ikke snakker høyt om

BEGREDELIG: Cristiano Ronaldo var ikke fornøyd med lagets innsats i går, og måtte tåle pipekonsert fra egne fans. Foto: AFP PHOTO/ DANI POZO / NTB Scanpix
BEGREDELIG: Cristiano Ronaldo var ikke fornøyd med lagets innsats i går, og måtte tåle pipekonsert fra egne fans. Foto: AFP PHOTO/ DANI POZO / NTB Scanpix Vis mer