FORSTUING: Cristiano Ronaldo lander på skulderen etter et forsøk på et brassespark under El Clasico i går. Dagens undersøkelser viser at skaden ikke er alvorlig, og han er ventet å bli klar til spill for Portugal seinere i uka. Foto: ALBERT GEA / REUTERS / NTB SCANPIX
FORSTUING: Cristiano Ronaldo lander på skulderen etter et forsøk på et brassespark under El Clasico i går. Dagens undersøkelser viser at skaden ikke er alvorlig, og han er ventet å bli klar til spill for Portugal seinere i uka. Foto: ALBERT GEA / REUTERS / NTB SCANPIXVis mer

Ronaldo forstuet skulderen

Landet vondt etter brasseforsøk.

Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo forstuet skulderen i gårsdagens El Clásico, men han skal være klar til landslagsspill for Portugal.

- Cristiano Ronaldo ble undersøkt av klubbens legeteam i sitt hjem mandag morgen, og en alvorlig skade ble utelukket. Dermed vil ikke undersøkelser ved sykehus være nødvendig, heter det i en uttalelse fra den spanske hovedstadsklubben.

Ronaldo er i superslag og scoret begge sitt lags mål i 2-2-kampen mot Barcelona på Camp Nou. Han landet galt etter et skuddforsøk i annen omgang og ble åpenlyst hemmet av skaden kampen ut.

Spilleren er kalt inn til Portugals landslagstropp, som skal møte Russland og Nord-Irland til VM-kvalifiseringskamper henholdsvis fredag og neste tirsdag.

Real Madrid har opplyst det portugisiske fotballforbundet om at stjernespilleren vil slutte seg til landslagstroppen denne uken.

(NTB)