Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tallene bak Ronaldos 50 hattrick

Ronaldo fortsetter å bryte barrierer. Her er tallene

Cristiano Ronaldo er brennhet om dagen. Real Madrid-stjernen står med 19 mål på sine ti siste kamper. I helgen rundet han også sitt 50. hattrick i karrieren.

BRENNHET: Cristiano Ronaldo. Foto: AFP PHOTO / JAVIER SORIANO
BRENNHET: Cristiano Ronaldo. Foto: AFP PHOTO / JAVIER SORIANO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søndag fant han nettet fire ganger i 6-3-seieren mot Girona. Ronaldos form er upåklagelig. Siden årsskiftet har han gjort 18 mål i La Liga. Kontrasten er voldsom til høstsesongen. Da sto han med bare fire fulltreffere i ligaen fram til jul.

Det er ti år og to måneder siden Ronaldo scoret sitt aller første hattrick på proffnivå. Det skjedde i Manchester Uniteds 6-0-seier mot Newcastle.

Her er noen Opta-tall bak Ronaldos 50 hattrick:

* 41: Ronaldo har scoret tre mål i 41 kamper på klubbnivå og for Portugal. Han har også gjort fire mål sju ganger. Ved to anledninger har han bøttet inn fem scoringer i en og samme kamp.

* 34: Søndagens hattrick mot Girona var hans 34. i La Liga.

* 5: Sevilla har fått kjørt seg mest i møte med Ronaldo. Portugiseren har gjort hattrick mot klubben hele fem ganger.

* 9: I 2014/15-sesongen klarte Ronaldo å spille seg til ni hattrick.

* 5: Fem av Ronaldos hattrick har kommet på landslagsoppdrag med Portugal. De har kommet mot Andorra, Sverige, Armenia, Færøyene og Nord-Irland. Fire av kampene var i VM-kvalifisering.

* 0: Selv om Ronaldo har gjort hattrick mot byrivalen Atlético Madrid tre ganger, har han aldri klart det i El Clásico-duellene med Barcelona.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!