PAR:  Cristiano Ronaldo og kjæresten Irina Shayk. Foto: NTB Scanpix
PAR: Cristiano Ronaldo og kjæresten Irina Shayk. Foto: NTB ScanpixVis mer

Ronaldo fotfølges av fire livvakter i VM

Kjæresten får ikke dra.

(Dagbladet): Om under to måneder starter fotball-VM i Brasil. Men det store landet i Sør-Amerika er ikke bare rytmer, dans og sambaskinker i fri dressur under karnevalet.

Antiterrorpoliti er i full beredskap. Det samme er sikkerhetsfolk og bodyguards.

Det brasilianske nettstedet Lancenet melder at det portugisiske landslaget skal ha med seks livvakter til VM. Fire av dem skal holde et spesielt øye med lagets spydspiss, Cristiano Ronaldo.

Høy stjerne De to andre vaktene er til resten av laget.

Opplegget høres ikke urimelig ut. Ronaldo spiller for Real Madrid, og spansk fotball har en meget høy stjerne i Brasil. Ronaldo vil garantert være i sentrum for supperternes oppmerksomhet.

I tillegg har du terroraspektet. Skulle noen klare å kidnappe Ronaldo, starter kravet om løsepenger neppe på kroner én ...

Nekter familien Flere medier, deriblant den tyske storavisa Bild, melder at Ronaldo skal ha nektet familien å reise til Brasil under VM. Det samme gjelder angivelig kjæresten Irina Shayk.

Portugal er i gruppe med Tyskland, Ghana og USA.  Portugal og Tyskland er favoritter til å ta seg videre fra gruppespillet.

VM åpner med Brasil-Kroatia 12. juni.

- JEG SKAL TIL VM - IKKE DU:  Cristiano Ronaldo sendte Portugal til VM etter to utsøkte kamper mot Sverige i playoff. Her hilser han på superstjernekollega Zlatan Ibrahimovic. Foto: NTB Scanpix
- JEG SKAL TIL VM - IKKE DU: Cristiano Ronaldo sendte Portugal til VM etter to utsøkte kamper mot Sverige i playoff. Her hilser han på superstjernekollega Zlatan Ibrahimovic. Foto: NTB Scanpix Vis mer