Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo-frispark sikret førsteplass

Manchester United reiste seg etter treg innledning.

Et fantastisk frispark fra Cristiano Ronaldo suste i mål og ga Manchester United 2-1 seier over Sporting Lisboa i mesterligaen tirsdag.

Det betyr at mannskapet til Sir Alex Ferguson er ubeseiret etter fem kamper i år, og Ronaldo og co. er allerede klare for åttendedelsfinalen.

Ferguson har hatt som mål å vinne gruppen for å unngå de aller beste lagene i første runde av cupspillet.

Unngår storkanonene

Nå er han sikker på å unngå lag som Real Madrid, Barcelona og Milan, så derfor er det første målet oppnådd for United-heltene.

United er nemlig garantert førsteplass i gruppe F, selv om det gjenstår en kamp å spille.

Roma på bortebane er motstander i den siste gruppespillkampen, men det blir en kamp helt uten betydning.

Sporting tok ledelsen

HER AVGJØRES DET: Cristiano Ronaldo var kald som en fiks både før og etter scoringen, som avgjorde kampen mot Sporting Lisboa - på overtid. Foto: ANTONIO  COTRIM/EPA/SCANPIX
HER AVGJØRES DET: Cristiano Ronaldo var kald som en fiks både før og etter scoringen, som avgjorde kampen mot Sporting Lisboa - på overtid. Foto: ANTONIO COTRIM/EPA/SCANPIX Vis mer

Fernando Abel ga Sporting ledelsen etter 22 minutter på Old Trafford. Gjestene ledet 1-0 til pause, men i annen omgang malte United-maskineriet portugiserne i stykker.

Carlos Tevez utlignet etter 62 minutter etter å ha fått en perfekt pasning fra Ronaldo.
 

På overtid avgjorde altså han kampen mot sin gamle arbeidsgiver på egen hånd.

Fortjent seier

Sporting Lisboa er sikret en plass i UEFA-cupen ettersom Dinamo Kiev ikke klarte å stoppe Roma (tap 1-4).

Portugiserne er fornøyd med det, selv om laget tapte fortjent på Old Trafford.

Gjestene innledet bra, men de siste 45 minuttene handlet det bare om United, og det var derfor fullt fortjent at Ronaldo scoret og avgjorde kampen på overtid.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling