Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo frykter ikke hetsen

United-vingen spent foran første bortekamp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Cristiano Ronaldo mener onsdagens bortekamp mot Charlton blir den første store testen, etter at han ertet på seg «hele» England i forbindelse med Wayne Rooneys utvisning i VM i sommer.

Portugiseren ble spådd en vanskelig sesong i England etter at han blandet seg inn i situasjonen som førte til at lagkamerat i Manchester United, Wayne Rooney, fikk rødt kort i VM-kvartfinalen i sommer.

Flere engelskmenn mente at Ronaldo ba dommeren vise ut Rooney, noe vingspilleren i ettertid har benektet hardnakket. Vondt å svelge var det også at nettopp Ronaldo beseglet Englands skjebne fra 11-metersmerket i den påfølgende straffesparkkonkurransen.

Godt mottatt

21-åringen fikk en varm velkomst av Old Trafford-publikummet i sesongåpningen mot Fulham, der han scoret 4-0-målet. Stemningen på Charltons hjemmebane The Valley forventes å bli av det mer fiendtlige slaget, noe Ronaldo er fullt klar over.

– Bortekampene kommer til å bli mer kompliserte, men jeg forholder meg rolig, sier Ronaldo til Sky Sports.

Han er fornøyd med både lagets og egen innsats mot Fulham, der United til slutt vant hele 5-1.

– Hjemmekampen gikk veldig bra. Det var rolig og lett. Men jeg vet at neste kamp vil bli vanskelig i og med at det er den første bortekampen. Jeg skal prøve ikke å tenke på det, sier portugiseren.

SPENT: Cristiano Ronaldo ble varmt mottatt og scoret det ene målet da United slo Fulham 5-1 hjemme på Old Trafford søndag. I kveld venter massiv piping når Sir Alex Fergusons menn møter Charlton borte. - Jeg skal prøve ikke å tenke på det, sier Ronaldo. Foto: EPA
SPENT: Cristiano Ronaldo ble varmt mottatt og scoret det ene målet da United slo Fulham 5-1 hjemme på Old Trafford søndag. I kveld venter massiv piping når Sir Alex Fergusons menn møter Charlton borte. - Jeg skal prøve ikke å tenke på det, sier Ronaldo. Foto: EPA Vis mer

Mye tyder på at Thomas Myhre nok en gang må starte på benken for Charlton. Ole Gunnar Solskjær fikk en halvtime mot Fulham, og er etter alt å dømme med i troppen mot Charlton.

Terry advarer

Chelsea åpnet med en overbevisende 3-0-seier over Manchester City hjemme på Stamford Bridge. Onsdag venter Middlesbrough på Riverside Stadium.

Chelsea-kaptein John Terry understreker at laget hans fremdeles er sultne på suksess. Og selv om han påpeker at laget stort sett har øynene på egne prestasjoner, innrømmer Terry at han også fulgte med på rivalene i helgen.

– Vi visste at United hadde gjort det veldig bra før vi spilte og at det derfor var viktig for oss å få en god start. Vi er fremdeles sultne på suksess, sier Terry, som får med seg den nyinnkjøpte forsvarsspilleren Khalid Boulahrouz i troppen til Middlesbrough.

For Morten Gamst Pedersens Blackburn er det samling i bunn etter lørdagens 3-0-tap mot Portsmouth. Et lyspunkt for Blackburn er at Andy Todds røde kort fra åpningskampen er strøket, og at forsvarsspilleren dermed er klar til hjemmekampen mot Everton.

(ANB)

• Din mening: Hvor svekket er United uten Wayne Rooney og Paul Scholes i kveld?