DRAKTA SOM PLASTER PÅ SÅRET: Ett av Cristiano Ronaldos spark sendte ballen rett i en supporter, etter kampen fikk vedkommende litt hygge og en signert drakt som trøst.Foto: SCANPIX/REUTERS/Susana Vera
DRAKTA SOM PLASTER PÅ SÅRET: Ett av Cristiano Ronaldos spark sendte ballen rett i en supporter, etter kampen fikk vedkommende litt hygge og en signert drakt som trøst.Foto: SCANPIX/REUTERS/Susana VeraVis mer

Ronaldo ga drakta til fan han traff i rekordjakten

To scoringer unna utrolig rekord fra 50-tallet. Se hattricket!

(Dagbladet): Som stjerna på det nest beste laget må Cristiano Ronaldo finne seg i å havne litt i skyggen av Leo Messi denne La Liga-sesongen.

Men i duellen mellom de to rent målmessig, har Real Madrids «CR7» virkelig koblet grepet.

I går satte han inn fire scoringer mot Getafe, sitt syvende på fire dager, og er nå oppe i utrolige 36 ligamål - fem mer enn Barcelonas Messi - og to unna en legendarisk scoringsrekord i Spania.

Telmo Zara scoret nemlig 38 mål i 1950/51-sesongen, et antall som forøvrig ble tangert av Reals egen Hugo Sanchez i 1989/90.

Ikke besatt av rekorden
Med to kamper igjen å spille bør en portugiser i storform ha gode muligheter til å kjempe med legendene.

- Jeg kjemper for å komme opp i et viktig antall mål, men det er ikke noe jeg er besatt av, sier Cristiano Ronaldo til klubbens hjemmesider.

- Det er sant at lagkameratene mine ser etter meg for å sørge for at jeg scorer mer, men laginnsatsen er alltid viktigere enn individuelle prestasjoner. Vi spiller på et veldig høyt nivå, og det er prioritet å vinne resten av ligakampene. Treneren har bedt oss fortsette det gode arbeidet, og vi har gitt ham et bra svar, sier Ronaldo.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Portugiseren har allerede tatt rekorden for antall mål i en sesong for Real Madrid, med sine 49 totalt  i alle turneringer (seks i Champions League, syv i Copa del Rey).

Det er to mer enn Ferenc Puskas klarte i 1959/-60 sesongen for over 50 år siden.

Ba skuddoffer om unnskyldning
I kampen mot Getafe i går traff Cristiano Ronaldo mer enn nettmaskene, noe en supporter på tribunen fikk merke.

Ett av portugiserens forsøk gikk rett i den stakkars publikummeren, som visstnok brakk nesa i treffet. Supporteren fikk imidlertid et godt plaster på såret med signert drakt, en personlig unnskyldning og en klem etter kampen.

- Jeg prøvde bare å klarere ballen. Jeg må si unnskyld, sier en glisende Ronaldo, ifølge Reals hjemmesider.

Real Madrid møter Villarreal borte og Almeria hjemme i de to siste La Liga rundene.

Barcelona, som kan avgjøre gullkampen endelig med ett poeng eller mer borte mot Levante i kveld, møter Deportivo hjemme og Malaga borte i avslutningen.