Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo ga drakta til fan han traff i rekordjakten

To scoringer unna utrolig rekord fra 50-tallet. Se hattricket!

DRAKTA SOM PLASTER PÅ SÅRET: Ett av Cristiano Ronaldos spark sendte ballen rett i en supporter, etter kampen fikk vedkommende litt hygge og en signert drakt som trøst.Foto: SCANPIX/REUTERS/Susana Vera
DRAKTA SOM PLASTER PÅ SÅRET: Ett av Cristiano Ronaldos spark sendte ballen rett i en supporter, etter kampen fikk vedkommende litt hygge og en signert drakt som trøst.Foto: SCANPIX/REUTERS/Susana Vera Vis mer

(Dagbladet): Som stjerna på det nest beste laget må Cristiano Ronaldo finne seg i å havne litt i skyggen av Leo Messi denne La Liga-sesongen.

Men i duellen mellom de to rent målmessig, har Real Madrids «CR7» virkelig koblet grepet.

I går satte han inn fire scoringer mot Getafe, sitt syvende på fire dager, og er nå oppe i utrolige 36 ligamål - fem mer enn Barcelonas Messi - og to unna en legendarisk scoringsrekord i Spania.

Telmo Zara scoret nemlig 38 mål i 1950/51-sesongen, et antall som forøvrig ble tangert av Reals egen Hugo Sanchez i 1989/90.

Ikke besatt av rekorden
Med to kamper igjen å spille bør en portugiser i storform ha gode muligheter til å kjempe med legendene.

- Jeg kjemper for å komme opp i et viktig antall mål, men det er ikke noe jeg er besatt av, sier Cristiano Ronaldo til klubbens hjemmesider.

- Det er sant at lagkameratene mine ser etter meg for å sørge for at jeg scorer mer, men laginnsatsen er alltid viktigere enn individuelle prestasjoner. Vi spiller på et veldig høyt nivå, og det er prioritet å vinne resten av ligakampene. Treneren har bedt oss fortsette det gode arbeidet, og vi har gitt ham et bra svar, sier Ronaldo.

Portugiseren har allerede tatt rekorden for antall mål i en sesong for Real Madrid, med sine 49 totalt  i alle turneringer (seks i Champions League, syv i Copa del Rey).

Det er to mer enn Ferenc Puskas klarte i 1959/-60 sesongen for over 50 år siden.

Ba skuddoffer om unnskyldning
I kampen mot Getafe i går traff Cristiano Ronaldo mer enn nettmaskene, noe en supporter på tribunen fikk merke.

Ett av portugiserens forsøk gikk rett i den stakkars publikummeren, som visstnok brakk nesa i treffet. Supporteren fikk imidlertid et godt plaster på såret med signert drakt, en personlig unnskyldning og en klem etter kampen.

- Jeg prøvde bare å klarere ballen. Jeg må si unnskyld, sier en glisende Ronaldo, ifølge Reals hjemmesider.

Real Madrid møter Villarreal borte og Almeria hjemme i de to siste La Liga rundene.

Barcelona, som kan avgjøre gullkampen endelig med ett poeng eller mer borte mot Levante i kveld, møter Deportivo hjemme og Malaga borte i avslutningen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media