Ronaldo går til filmen

Spiller seg selv i iransk produksjon.

GÅR TIL FILMEN: Ronaldo skal spille seg selv i en ny iransk film som handler om ei palestinsk jente hvis største drøm var å møte den brasilianske fotballegenden.Foto: SCANPIX/AP Photo/Andre Penner
GÅR TIL FILMEN: Ronaldo skal spille seg selv i en ny iransk film som handler om ei palestinsk jente hvis største drøm var å møte den brasilianske fotballegenden.Foto: SCANPIX/AP Photo/Andre PennerVis mer

(Dagbladet.no): Ronaldo (32) har lenge utvist et brennende engasjement for vanskeligstilte barn gjennom sitt engasjement som UNICEF-ambassadør.

For fire år siden var den brasilianske fotballegenden på humanitært oppdrag for FNs barneorganisasjon på Vestbredden.

Den palestinske jenta, Alneyrab, bar på en drøm om å få møte spissen, som den gang spilte for Real Madrid, men fikk bare et lite glimt av sitt store idol da følget hans passerte forbi.

13-åringen ble seinere et offer for den langvarige konflikten mellom israelere og palestinere, uten at hun noen gang fikk realisert ønsket om å møte Ronaldo.

Historien hennes blir nå til film, og Ronaldo har takket ja til å spille seg selv i den iranske produksjonen, som skal spilles inn i Libanon til høsten, skriver The Telegraph.