- Ronaldo gikk fra United til Real Madrid, så kommer det et enormt bud, så selger vi også...

Men Rekdal vil «kjempe med nebb og klør» for å beholde Kjartansson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Vålerenga ligger i økonomisk respirator, men sitter trolig på en gullgruve i form av tippeligaens toppscorer Vidar Örn Kjartansson.

I Dagbladets papirutgave i dag anslår fotballagent Stig Lillejord at VIF-spissen med sine 13 mål på 12 kamper i Tippeligaen nå kan ha salgsverdi på mellom 16 og 24 millioner kroner (2-3 millioner euro) totalt, om rett klubb i rett liga fatter interesse.

VIF-trener Kjetil Rekdal har derimot ikke noe fokus på salg av stjernespissen. Han hevder sågar at Kjartansson «ikke er til salgs».

- Kan ikke selge - Vi har ingen tanker om å selge Kjartansson og vil kjempe med nebb og klør for å beholde han. Vi er på god vei til å gi Oslo et topplag i fotball igjen, og da sier det seg selv at vi ikke kan selge våre beste spillere. Og selger vi han, så må vi begynne på nytt igjen, sier Kjetil Rekdal til Dagbladet.

- Men det er klart, kommer det et bud som er enormt, så blir det en overgang. Ronaldo gikk fra United til Real Madrid, så alt er mulig i fotball.

- Hører mye rart Til Rekdals glede så hevder også Kjartansson selv at han trives så godt i Vålerenga og Oslo at han ikke har noe hast med å komme seg videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer