TIDLIGERE SPISSHELT: Ronaldo ble kåret til verdens beste spiller og vant VM med Brasil i 2002. En ny bok hevder Ronaldo ble tatt på fersken med to kvinner i Barcelona-garderoben i 96/97-sesongen. Foto: REUTERS/Jerry Lampen
TIDLIGERE SPISSHELT: Ronaldo ble kåret til verdens beste spiller og vant VM med Brasil i 2002. En ny bok hevder Ronaldo ble tatt på fersken med to kvinner i Barcelona-garderoben i 96/97-sesongen. Foto: REUTERS/Jerry LampenVis mer

- Ronaldo hadde trekant i Barca-garderoben

Ny bok avslører.

(Dagbladet): Den tidligere brasilianske spisshelten Ronaldo (36) er for tiden aktuell med en TV-serie i hjemlandet der han skal gå ned i vekt.

Nå kommer det også ut en ny bok der Ronaldo er nevnt. Det er den spanske journalisten Lluis Lainz som gir ut en bok om Barcelona og klubbens 113-årige historie, kalt Bak lukkede dører.

I et av kapitlene kommer det fram en noe spesiell historie om Brasil-spissen som spilte for storklubben i 1996/97-sesongen.

Ifølge boka tok Ronaldo med seg to kvinner inn i lagets garderobe - og det var ikke bare en omvisning som sto på programmet. Det er danske Ekstra Bladet som gjengir utdrag fra boka.

NÅ: Ronaldo har lagt opp som fotballspiller, men er aktuell i et nytt tv-show der han skal gå ned i vekt. Foto: AP Photo/Felipe Dana)
NÅ: Ronaldo har lagt opp som fotballspiller, men er aktuell i et nytt tv-show der han skal gå ned i vekt. Foto: AP Photo/Felipe Dana) Vis mer

- Ronaldo brukte meget lang til på å komme ut av stadion, og en sikkerhetsvakt begynte å bli urolig. I et øyeblikks avsvarsfølelse besluttet sikkerhetsvakten å undersøke om klubbens unge angriper var i problemer. Men vakten fikk seg en kjempeoverraskelse da han fant Ronaldo og to kvinner mens de hadde sex i en av klubbens sofaer, skriver Lainz i boka.

Daværende klubbpresident Josep Lluís Núñez har også uttalt seg om hendelsen.

- Forstår dere ikke at han bare er en 20-årig gutt som vil ha det litt gøy, sa Nunez etter hendelsen ifølge boka.

Ronaldo ble kåret til verdens beste spiller av FIFA i 1996, 1997 og 2002. Han spilte bare én sesong i Barcelona, før han ble solgt til Inter i 1997.