Ronaldo har bare én ting å utsette på norske Daniels (17) fotballvideo

Ser du hva det er?

(Dagbladet): Liten tvil er det om at Daniel Nilsen (17) fra Byneset i Trøndelag har gjort inntrykk på Real Madrid-spissen Cristiano Ronaldo (28).

I desember ble Daniel én av ytterst få i verden som blir fulgt av den portugisiske fotballstjerna på Twitter, etter å ha laget en videohyllest til sitt store idol.

Samtidig ble han plukket ut blant Ronaldos da over 15 millioner twitterfølgere som den heldige vinneren av to billetter til en kamp mellom Real Madrid og Real Sociedad.

Og da han dro til Madrid for å se kampen sammen med lillebroren Markus (10), moren og stefaren, tikket det inn enda en twittermelding fra Ronaldo, som ba om Daniels mobilnummer så han kunne arrangere et møte etter kampen.

Men det stopper ikke der.

- Bytt sko Daniel har nemlig laget flere videoer, hvor han viser fram sitt fotballtalent, og i helga linket han til en av dem i en ny twittermelding til Ronaldo:

«I'm sorry to bother you.. But if you got time, could you please check this video I've made? It would mean a lot!:)»

Se videoen øverst i saken!

To dager etterpå kom svaret - og dommen - fra Real Madrid-spissen:

«Hey Daniel. Good video and very nice skills. Keep training and change the boots ;-)»

I skrivende stund følges Ronaldo av over 20 millioner på Twitter, mens stjerna selv bare følger 76. De fleste av disse er kjendiser, som Justin Bieber, Jennifer Lopez, Lady Gaga og Mike Tyson. Daniel, og nå også lillebroren Markus, er derfor i godt selskap.

- Motiverende og inspirerende Til Dagbladet forteller Daniel at han så langt har fått svar på samtlige twittermeldinger han har sendt til stjerna, og tror nøkkelen til det er at han ikke maser for mye eller for ofte.

FIKK SKRYT: Det tok bare to dager før Ronaldo svarte på Daniels henvendelse med å skryte av fotballferdighetene hans. Foto: Privat
FIKK SKRYT: Det tok bare to dager før Ronaldo svarte på Daniels henvendelse med å skryte av fotballferdighetene hans. Foto: Privat Vis mer

- Jeg ble like overrasket over at han svarte nå, som sist. Det er egentlig helt uvirkelig for han er jo det største forbildet mitt. Så dette kan jeg aldri bli lei, sier han.

Han mener dette beviser at Ronaldo ikke er så arrogant som mange kanskje skal ha det til, men at han derimot bryr seg om fansen sin. At han i tillegg skryter av Daniels fotballferdigheter betyr mye for den norske 17-åringen.

- Det er veldig motiverende. Å få høre det av han, som er en av verdens beste fotballspillere gjør at jeg blir ekstra inspirert til å fortsette å trene hardt. Målet mitt er jo å nå så langt som mulig.

Håper på flere Twitter-svar Derimot var ikke Ronaldo like imponert over 17-åringens skovalg i videoen.

- Jeg har på meg Adidas-sko i videoen, og Ronaldo er jo sponset av Nike. Så kanskje jeg må be ham sende meg et par?

- Tar du Ronaldo på ordet og bytter sko etter denne kommentaren?

STJERNEMØTE: I januar sørget Ronaldo selv for at Daniel fikk møte ham etter en kamp mellom Real Madrid og Real Sociedad. Foto: Privat
STJERNEMØTE: I januar sørget Ronaldo selv for at Daniel fikk møte ham etter en kamp mellom Real Madrid og Real Sociedad. Foto: Privat Vis mer

- Ja, jeg må nesten det! Det er vel ikke mange dager til jeg har nye Nike-sko, hehe.

Daniel har tro på at han også i framtida vil få svar fra Ronaldo på Twitter, siden han så langt ikke har skuffet. Og til andre som drømmer om twitring med Ronaldo har han ett råd:

- Jeg anbefaler å prøve å nevne ham i twitterfeeden. Det var jo det jeg gjorde. Så da kan det jo hende det vil fungere for andre også.

SUPERFAN: Ronaldo er Daniels største idol, og inspirerer og motiverer ham til å ville bli enda bedre på fotballbanen. Foto: Privat
SUPERFAN: Ronaldo er Daniels største idol, og inspirerer og motiverer ham til å ville bli enda bedre på fotballbanen. Foto: Privat Vis mer