- Ronaldo har hatt det vanskelig

Men får spille mot Spurs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Onsdag ble Cristiano Ronaldo (20) arrestert og avhørt da han meldte seg for politiet i forbindelse med en voldtektssak.

Anklagene mot United-vingen avfeies som oppspinn av Ronaldos agent, og spilleren selv nekter skyld.

United-manager Alex Ferguson medgir at portugiseren har tunge dager. Likevel er han med mot Tottenham i morgen.

- Selvsagt har Cristiano hatt det vanskelig. Men han trente i går og i dag, så han blir ok, sier sir Alex til Uniteds hjemmeside.

Ryan Giggs blir ikke med, waliseren må under knivet etter en smell som knekte kinnbeinet hans mot Lille tirsdag.

- Han er nødt til å operere inn en plate, sier United-sjefen.

United mangler blant andre også Gary Neville og Roy Keane før avspark mot Spurs på Old Trafford. Uten at Ferguson mener det skal bety noe for resultatene.

- Vi blir bedømt som Manchester United, og må vise ansvar og vilje til å oppføre oss som Manchester United. Vi har noen skader, men alt vi kan gjøre er å prøve å vinne kamper. Denne klubben er kjent for å takle motgang, sier United-manageren.

PÅ VEI TIL TRENING: Cristiano Ronaldo har trent de to siste dagene og er med Manchester United mot Tottenham i morgen. Foto: Scanpix/Ap
PÅ VEI TIL TRENING: Cristiano Ronaldo har trent de to siste dagene og er med Manchester United mot Tottenham i morgen. Foto: Scanpix/Ap Vis mer
SPILTE TIRSDAG: United-sjef Alex Ferguson vil fortsette å bruke Cristiano Ronaldo.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer