SYRLIG UTTALELSE: Cristiano Ronaldo likte ikke at FIFA-president Sepp Blatter parodierte ham under en forelesning. Foto: AFP PHOTO/ JAVIER SORIANO/NTB Scanpix
SYRLIG UTTALELSE: Cristiano Ronaldo likte ikke at FIFA-president Sepp Blatter parodierte ham under en forelesning. Foto: AFP PHOTO/ JAVIER SORIANO/NTB ScanpixVis mer

Ronaldo hardt ut mot FIFA-presidentens stunt

Superstjernen likte ikke å bli parodiert.

(Dagbladet): FIFA-president Sepp Blatter var til stede på en forelesning ved velkjente Oxford University fredag forrige uke da han blant annet bestemte seg for å etterlikne superstjernen Cristiano Ronaldo, til stor begeistring for de fremmøtte.

Hele opptrinnet ble filmet, og nå reagerer Cristiano Ronaldo selv på stuntet til Sepp Blatter.

«Denne videoen viser med tydelighet den respekten og det bildet FIFA har av meg, min klubb og mitt land. Mye er fortalt nå. Jeg ønsker Mr. Blatter god helse og et langt liv, med den sikkerhet at han vil fortsette å se, noe han fortjener, suksessen til hans favorittlag og favorittspillere», skriver Real Madrid-spilleren syrlig på Facebook.

Som en general - Han er som en general på banen, sa Blatter mens han marsjerte frem og tilbake på den lille scenen.

Blatter forsøkte så å forklare videre hva han syntes om Ronaldo.

- Det er den andre siden av fotballen, og det er bra å ha slike generaler på banen. Det gir fotballen liv. Den ene har større regninger hos frisøren enn den andre, men det spiller ingen rolle, sa Blatter.

FIFA-presidenten fortalte også at han foretrekker at Lionel Messi får Gullballen fremfor Cristiano Ronaldo. De 23 kandidatene til Gullballen ble forøvrig offentliggjort i dag.

Krever beklagelse I kjølvannet av FIFA-president Sepp Blatters uttalelser om Cristiano Ronaldo skal Madrid-klubben nå ha sendt et brev til FIFA, der de krever at uttalelsene blir beklaget og trukket tilbake.

Ifølge avisen AS, er det Real Madrid-trener Carlo Ancelotti som skal ha kommet med kravet på en pressekonferanse i forkant av Real Madrids møte med Sevilla i Primera Division i morgen.