Ronaldo hjalp Portugal til 5-1-seier over Irland

Godt nytt for Portugal før VM-starten.

Cristiano Ronaldo var tirsdag tilbake i aksjon for landslaget etter skadeproblemer.

Ronaldo hjalp Portugal til 5-1-seier over Irland i lagets siste oppkjøringskamp til VM-sluttspillet i fotball i Brasil. Superstjernen kom ikke på scoringslisten, men hadde et frispark som gikk i stolpen.

Han spilte 64 minutter og viste at han blir en viktig mann for Portugal under VM. Det var hans første kamp siden mesterligafinalen med Real Madrid 24. mai.

- Jeg synes han gjorde det bra med tanke på at han ikke har spilt. Spillere som Ronaldo, er viktige for ethvert lag de spiller for, sa Portugals landslagssjef Paulo Bento.

Hugo Almeida ga Portugal ledelsen allerede etter to minutters spill i New Jersey. Et selvmål av Richard Keogh sørget for at det sto 2-0 etter 20 minutter, og åtte minutter før hvilen gjorde Almeida sitt annet mål for kvelden.

TILBAKE: Cristiano Ronaldo var i går tilbake etter skadeproblemer, og var med da Portugal vant 5-1 over Irland. Foto: AFP PHOTO/Stan HONDA / NTB Scanpix
TILBAKE: Cristiano Ronaldo var i går tilbake etter skadeproblemer, og var med da Portugal vant 5-1 over Irland. Foto: AFP PHOTO/Stan HONDA / NTB Scanpix Vis mer

Irland reduserte ved James McClean tidlig i annen omgang, men Vieirinha økte til 4-1. Sju minutter før full tid fastsatte Fabio Coentrao sluttresultatet til 5-1.

Pepe spilte de siste 25 minuttene for Portugal i generalprøven til VM. Han har også slitt med skade.

- Vi ser fram til VM. Alle spillerne våre er spilleklare, og det er bra, sa Bento.

Portugal er i gruppe med Tyskland, Ghana og USA i VM. Mesterskapet starter torsdag.

(NTB)