SUPERDUO: Zinedine Zidane har fått en helt strålende start på karrieren som manager i Real Madrid. Nå hylles han av Cristiano Ronaldo. Foto: AFP / GERARD JULIEN / NTB Scanpix
SUPERDUO: Zinedine Zidane har fått en helt strålende start på karrieren som manager i Real Madrid. Nå hylles han av Cristiano Ronaldo. Foto: AFP / GERARD JULIEN / NTB ScanpixVis mer

Ronaldo hyller Zidane: - Han har gjort en fenomenal jobb

Suksess så langt.

Real Madrid har scoret 16 mål på hjemmebane under Zinedine Zidane, og laget har full pott på eget gress under franskmannen. Cristiano Ronaldo sier den ferske trenerens grep har vært fenomenale.

Søndag var det Espanyols tur til å få bank på Santiago Bernabéu. Den spanske storklubben sendte seks baller forbi Barcelona-klubbens keeper, og Ronaldo scoret tre av målene.

- Laget jobber hardt. Det du har sett på banen de siste tre ukene er resultatet av det. Vi måtte stå på mer som et lag. Nå har vi en positiv mentalitet. Sesongoppkjøringen var ikke bra, for da reiste vi for mye. Zidane har kommet med nye ideer, og vi må fortsette på denne måten, sier Ronaldo.

Koblet vekk fra Madrid Portugiseren har fått en del kritikk denne sesongen, og han har blitt koblet til Paris Saint-Germain og gamleklubben Manchester United.

Søndagens hat trick, som brakte ham til toppen av toppscorerlisten i spansk fotball sammen med Luis Suárez, viser at han fortsatt er en målmaskin selv om han nærmer seg 31 år.

- Laget er i form. Zidane har gjort en fenomenal jobb. Jeg er mye bedre trent. Vi vant kampen komfortabelt, og alt gikk som planlagt, sier Ronaldo.

Angrepsspilleren virket ikke å komme særlig godt overens med Rafa Benitez, som fikk sparken like etter nyttår.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Har brukt tiden godt Zidane, som har plukket 10 av 12 poeng som Real-trener, sier tiden laget har hatt til overs etter at de ble utestengt av Copa del Rey, har hjulpet.

- Vi har hatt tid til å jobbe med ting. Dette var den tredje uka, og laget er i bedre fysisk form. Det er viktigst for meg. Jeg er ikke bekymret for spillet vårt når vi har ballen. Det vi må gjøre er å opprettholde intensiteten og konsentrasjonen. Når mesterligaen starter igjen skal vi spille kamper hver tredje dag, og da har vi ikke like god tid, sier franskmannen.

Laget er nummer tre i La Liga, fire poeng bak serieleder Barcelona. Real er også poenget bak byrival Atlético.

- Vi kan ikke tenke på Barca og Atlético, som begge spiller bra for tiden. Vi må jobbe med våre ting, for det er veldig lenge igjen. Vi er litt bak, men vi får se når sesongen er over, sier han.

(NTB)