Cristiano Ronaldo

Ronaldo hylles: - Tidenes største målscorer

«Alle» hyller portugiseren, mens islandsk landslagsspiller håper Lionel Messi ikke svarer på direkten.

HYLLER RONALDO: Portugal og Cristiano Ronaldo berget til slutt 3-3 mot Spania i fotball-VM. Real Madrid-spissen startet dagen med dommen i skattesaken, der han ble dømt for å ha unndratt nærmere 200 millioner kroner i skatt. Men Ronaldo svarte med hattrick mot nettopp landet der han ble dømt. Ekspertene Petter Veland fra Viasat og Frode da Costa Lia fra Josimar oppsummerer kampen med programleder Øyvind Godø. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært en kontrastfylt dag for Cristiano Ronaldo. Fredag ettermiddag fikk han slengt en dom på to års betinget fengsel og en bot på 175 millioner kroner i fanget. Mot Spania seinere på kvelden svarte han med et hat trick.

Først sendte han Portugal i ledelsen fra straffemerket. 1-0. Så glapp David de Gea Ronaldos skudd inn i eget nett. 2-1. To minutter før full tid reddet han dagen og ett poeng for hjemlandet med et glitrende frispark. 3-3, og punktum for en fantastisk fotballkamp.

Ronaldo har for vane å pøse inn mål for Real Madrid og landslaget. Nå har han allerede tatt et solid grep om toppscorertittelen i VM.

– Cristiano er verdens beste spiller, og det beviste han igjen i dag. Han gir oss en utrolig trygghet, sa Portugals høyreback Cedric Soares etter kampen, og også i sosiale medier hylles Ronaldo.

Unison hyllest

- Utrolig, slår Gary Lineker fast, og poengterer at dette er Ronaldos 51. hat trick i karrieren. Lineker ble toppscorer i VM i 1986.

Sportsreporter i The Times, Martyn Ziegler, påpeker at Ronaldo nå er tidenes mestscorende europeer på landslagsnivå. Han deler tittelen med Real Madrid-stjerna fra 60-tallet, Ferenc Puskás.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer