Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cristiano Ronaldos drømmekveld mot Juventus

Ronaldo hylles etter drømmemålet:
- Aldri skjedd i løpet av min karriere

Cristiano Ronaldo scoret to mål mot Juventus. Ett av det utsøkte slaget. Nå hylles han verden over.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tirsdag scoret Cristiano Ronaldo i sin tiende Champions League-kamp på rad i 3-0-seieren borte mot Juventus.

Det har ingen gjort før ham.

Først pirket han inn ledelsen i åpningsminuttene etter flott forarbeid av Isco. Deretter økte han til 2-0 med et utsøkt brassespark.

Juventus-keeper Gianluigi Buffon ga Ronaldo tommel opp for scoringen etter kampen.

Hjemmefansen applauderte etter det portugisiske unikumets brassespark.

- Takk. Takk til dere alle. Det har aldri skjedd i løpet av min karriere, sa Ronaldo etter kampen om ovasjonene.

- Et mål utenom det vanlige

Dagen etter kampen er naturligvis alle øyne rettet mot Ronaldo. 33-åringen er godt på vei mot å bli toppscorer i Champions League for sjette gang sesong på rad.

Gianluigi Buffon, som har måttet se åtte av Ronaldos ni siste skudd på ham gå i nettet, bøyet seg i støvet etter kampen.

- Vi så hva Ronaldo er. En ekstraordinær spiller på nivå med Messi, og som kan bli sammenliknet med Maradona og Pele ved måten de påvirker kamper og bringer trofeer til lagene deres, sa Buffon etter kampen, ifølge nettstedet Football-Italia.

Juventus-trener Massimo Allegri sa etter kampen at de var avhengig av hell, samt at Ronaldo hadde en dårlig dag på jobben.

- Jeg vet ikke om det er det beste målet scoret gjennom historien, men det er absolutt et mål utenom det vanlige, sa treneren til Sky Sports etter kampen.

- Mitt var penere

Etter kampen ble målet sammenliknet med Zinedine Zidanes praktfulle volley fra Champions League-finalen mot Bayer Leverkusen i 2002.

Da var han Real Madrid-spiller.

​- Cristianos mål er et av de peneste målene i historien, men mitt mål i Glasgow var penere, sa Zidane under en pressekonferanse etter kampen, ifølge Marca.

Franskmannen sa videre han ble sjokkert av det vakre brassesparket.

- Jeg tror jeg følte det samme som alle andre. Jeg er en manager, men også en fotballfan, sa Zidane. ​

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!