Ronaldo i tottene på van Nistelrooy

Treningskrangel om utvisning.

(Dagbladet.no): Christiano Ronaldo ble utvist mot byrival Manchester City lørdag. I går var han i trøbbel igjen, denne gangen på Manchester United-treninga.

Den seriøse britiske avisa The Independent skriver i dag at den teknisk briljante portugisiske vingen nær havnet i slagsmål med Ruud van Nistelrooy.

De to United-spillerne skal ha braket sammen etter at van Nistelrooy tirret 20-åringen på treningsfeltet. Nederlenderen ga Ronaldo pepper for taklingsforsøket som som førte til rødt kort i helga.

Ronaldo tente på alle pluggene, og det skal ha vært like før de to spillerne havnet i rein nevekamp.

Avisa skriver at Ronaldos nykker og motvilje til å gi fra seg ballen ikke bare irriterer van Nistelrooy. Tidligere i sesongen skal Alan Smith ha gått i tottene på Portugal-stjernen.

Etter sammenstøtet i går ble Ronaldo og van Nistelrooy kalt inn på manager Alex Fergusons kontor, skriver Daily Mirror. Der måtte de to stjernene forklare seg.

For United har den siste uke vært spesielt ille. Ikke bare tapte rødtrøyene for rivalene. I morgen skal laget ut i returkamp mot vesle Burton Albion, etter pinlige 0-0 mot amatørene forrige helg.

Søndag venter et nytt viktig oppgjør, mot Liverpool på Old Trafford. Et tap der fører til at laget fra Anfield overtar Uniteds andreplass på tabellen.

LYKKELIGERE TIDER: Her feirer Ronaldo og van Nistelrooy et mål i e-cupen. På treninga i går var de to i en intens krangel. Foto: Scanpix/Ap
LYKKELIGERE TIDER: Her feirer Ronaldo og van Nistelrooy et mål i e-cupen. På treninga i går var de to i en intens krangel. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

PS! United har bedt det engelske fotballforbundet om å trekke Ronaldos røde kort mot City. United argumenterer med at han aldri traff Cole med taklingen. I mens får ikke manager Alex Ferguson straff for de nedsettende kommentarene om dommer Steve Bennett, skriver Manchester Uniteds hjemmeside.

- Hendelsen ble ikke nevnt i rapporten hans, så saken er død så vidt vi vet, sier en United-talsmann.

• Din kommentar: Hvor viktig er Ronaldo for United?

SELVSENTRERT: Denne taklingen gjorde at United måtte spille en halv omgang med ti mann mot City.