Ronaldo i tottene på van Nistelrooy

Treningskrangel om utvisning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Christiano Ronaldo ble utvist mot byrival Manchester City lørdag. I går var han i trøbbel igjen, denne gangen på Manchester United-treninga.

Den seriøse britiske avisa The Independent skriver i dag at den teknisk briljante portugisiske vingen nær havnet i slagsmål med Ruud van Nistelrooy.

De to United-spillerne skal ha braket sammen etter at van Nistelrooy tirret 20-åringen på treningsfeltet. Nederlenderen ga Ronaldo pepper for taklingsforsøket som som førte til rødt kort i helga.

Ronaldo tente på alle pluggene, og det skal ha vært like før de to spillerne havnet i rein nevekamp.

Avisa skriver at Ronaldos nykker og motvilje til å gi fra seg ballen ikke bare irriterer van Nistelrooy. Tidligere i sesongen skal Alan Smith ha gått i tottene på Portugal-stjernen.

Etter sammenstøtet i går ble Ronaldo og van Nistelrooy kalt inn på manager Alex Fergusons kontor, skriver Daily Mirror. Der måtte de to stjernene forklare seg.

For United har den siste uke vært spesielt ille. Ikke bare tapte rødtrøyene for rivalene. I morgen skal laget ut i returkamp mot vesle Burton Albion, etter pinlige 0-0 mot amatørene forrige helg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer