Ronaldo ikke imponert av Barcas 8-0

- Prøv å lage åtte mot oss, da.

14 MÅL SÅ LANGT: Cristiano Ronaldo scoret tre i år, og er toppscorer i La Liga med 14 fulltreffere. Foto: JAVIER SORIANO/AFP
14 MÅL SÅ LANGT: Cristiano Ronaldo scoret tre i år, og er toppscorer i La Liga med 14 fulltreffere. Foto: JAVIER SORIANO/AFPVis mer

(Dagbladet): Barcelona smadret både rekorder og Almeira i går kveld. Katalanerne vant hele 8-0. Borte.

Real Madrid svarte et par timer seinere, ved å knuse Athletic Bilbao 5-1.

Både Lionel Messi og Cristiano Ronaldo scoret hat-trick.

Toppscorer Men tro ikke at Ronaldo lot seg skremme av Barcelonas åttemålsseier, selv om det bare er åtte dager til El Clasico.

- Den seieren forteller meg ikke noe som helst. Vi får se om de klarer å score åtte mot oss neste mandag, sier Ronaldo ifølge Reuters.

Real Madrid var nødt til å vinne seinkampen for å ta tilbake serieledelse, og det klarte de så til de grader.

Med tre mål hver er også Ronaldo fortsatt toppscorer i La Liga, målet foran Messi. De står med henholdsvis 14 og 13 fulltreffere etter at 12 serierunder er unnagjort.

- Jeg er fornøyd med å score, men det viktigste er at laget vinner. Jeg slåss for å vinne ligaen, toppscorertittelen er ikke viktig for meg, sier Ronaldo.

Ingen advarsel Barcelona-seieren var deres største på bortebane siden 1959, da de slo Las Palmas med samme sifre.

Denne uka har det stormet i spansk fotball. El Clasico nærmer seg og de to klubbene settes opp mot hverandre i media, og spesielt trenerne. José Mourinho er i bråk som kan ende med straff fra forbundet - og Pep Guardiola forsøker å tone ned det meste.

- Vi var ikke ute etter å sende ut en advarsel til noen, sa han etter gårsdagens storseier.

- Vi spilte på et høyt nivå, som vi også har gjort i andre kamper. I førsteomgangen skapte vi sjanser på lik linje som tidligere, men denne gangen satte vi dem.

NYTT HAT-TRICK: Lionel Messi scoret tre av målene da Barcelona vant 8-1 borte mot Almeira. Foto: FRANCISCO BONILLA/REUTERS
NYTT HAT-TRICK: Lionel Messi scoret tre av målene da Barcelona vant 8-1 borte mot Almeira. Foto: FRANCISCO BONILLA/REUTERS Vis mer