INNRØMMER FARSKAP: En DNA-test har fått Ronaldo innrømme at han er faren til en fem år gammel gutt.Foto: SCANPIX/AP Photo/Felipe Dana
INNRØMMER FARSKAP: En DNA-test har fått Ronaldo innrømme at han er faren til en fem år gammel gutt.Foto: SCANPIX/AP Photo/Felipe DanaVis mer

Ronaldo innrømmer nytt farskap på Twitter

Avslørt av DNA-test.

34 år gamle Ronaldo innrømmer, som følge av en DNA-test, at han er far til en fem år gammel gutt.

- Alex er sønnen min og bror til tre andre barn. Jeg vil for alltid opptre som hans far. Testen bekreftet følelsen jeg hadde da jeg først møtte ham, skriver brasilianeren på Twitter.

Ronaldo møtte sønnen for første gang mandag. Han er født i Japan, men er brasiliansk statsborger.

Moren, Michele Umezu, har siden i 2009 forsøkt å få Ronaldo til å akseptere farskapet, slik at han kan betale bidrag. Hun møtte Ronaldo første gang i Tokyo i 2002 da Ronaldo og lagkameratene feiret VM-gullet den sommeren. To år senere var Ronaldo i Tokyo igjen i forbindelse med en treningsleir som Real Madrid-spiller. Da ble Umezu gravid med Ronaldo. 28 år gamle Umezu er bosatt i Singapore.

Ronaldo var en stor stjerne i en årrekke og spilte blant annet for Barcelona, Inter og Real Madrid. I dag spiller han for Corinthians i hjemlandet. Fra før har han en 10 år gammel sønn med sin ekskone Milene Dominguez. Han har også to døtre (8 og 21 måneder) sammen med sin nåværende kone, Bia Anthony.

(NTB)