Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo innrømmer nytt farskap på Twitter

Avslørt av DNA-test.

INNRØMMER FARSKAP: En DNA-test har fått Ronaldo innrømme at han er faren til en fem år gammel gutt.Foto: SCANPIX/AP Photo/Felipe Dana
INNRØMMER FARSKAP: En DNA-test har fått Ronaldo innrømme at han er faren til en fem år gammel gutt.Foto: SCANPIX/AP Photo/Felipe Dana Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

34 år gamle Ronaldo innrømmer, som følge av en DNA-test, at han er far til en fem år gammel gutt.

- Alex er sønnen min og bror til tre andre barn. Jeg vil for alltid opptre som hans far. Testen bekreftet følelsen jeg hadde da jeg først møtte ham, skriver brasilianeren på Twitter.

Ronaldo møtte sønnen for første gang mandag. Han er født i Japan, men er brasiliansk statsborger.

Moren, Michele Umezu, har siden i 2009 forsøkt å få Ronaldo til å akseptere farskapet, slik at han kan betale bidrag. Hun møtte Ronaldo første gang i Tokyo i 2002 da Ronaldo og lagkameratene feiret VM-gullet den sommeren. To år senere var Ronaldo i Tokyo igjen i forbindelse med en treningsleir som Real Madrid-spiller. Da ble Umezu gravid med Ronaldo. 28 år gamle Umezu er bosatt i Singapore.

Ronaldo var en stor stjerne i en årrekke og spilte blant annet for Barcelona, Inter og Real Madrid. I dag spiller han for Corinthians i hjemlandet. Fra før har han en 10 år gammel sønn med sin ekskone Milene Dominguez. Han har også to døtre (8 og 21 måneder) sammen med sin nåværende kone, Bia Anthony.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!