Ronaldo-jubel i Japan

Ronaldo reddet Real fra ny nedtur på Asia-turneen.

(Dagbladet.no): Tonen var både amper og sur da Real Madrid tapte 0-3 for Tokyo Verdy mandag.

I dag smiler Ronaldo og Real-gutta igjen, etter at Jubilo Iwata ble slått 3-1 tidligere i dag.

Selv scoret Ronaldo to ganger, etter at Raul ga spanierne ledelsen i Tokya.

Ronaldos første kom på straffe, mens han avsluttet treningskampen på overtid ved å sette ballen i mål, ballen gikk mellom beina på Jubilo-keeperen.

- Verdy-kampen var ikke bra i det hele tatt, spillerne var slitne. Vi hadde ingen tid til å forberede oss og ga bort dumme mål. Ting var bedre i dag, sier Ronaldo til Reuters.

Flere av Real-spillerne har klagd over mengden av kamper på reisen til USA og Asia. Men de fikk klar beskjed av Real-trener Vanderlei Luxemburgo før avspark.

- Etter den forrige kampen var mange av spillerne veldig sinna. Jeg sa til dem at de skulle roe seg ned å spille som normalt i dag, sier Luxemburgo.

Slitet før sesongstart er ikke over for Reals superstjerner. Fredag spiller de treningskamp i Bangkok, den siste matchen på en turneé som bringer inn hele 165 mill. kroner i klubbkassa.

STRAFFETREFF: Her setter Ronaldo inn 2-1 til Real Madrid mot Jubilo i Japan. Hvittrøyene vant til slutt 3-1.
STRAFFETREFF: Her setter Ronaldo inn 2-1 til Real Madrid mot Jubilo i Japan. Hvittrøyene vant til slutt 3-1. Vis mer

• Real Madrid avviser i ettermiddag at Jonathan Woodgate har slått oppp sin gamle skade. Den tidligere Newcastle-stopperen har ennå ikke spilt en kamp siden overgangen fra Newcastle i fjor.

- Han følger treningsprogrammet sitt, og det går bra, sier klubblege Jesus Olmo og legger til at det er gode sjanser for at Woodgate spiller på Reals neste turné i Østerrike.

RAUL-LEDELSE: Real-kaptein Raul (trøye nr. 7) gratuleres da han ga Real ledelsen etter bare tre minutter.