Ronaldo-kaos i Italia

Agenten sier Ronaldo vil vekk, Inter nekter å selge - og nå krever konas fotballklubb at hun uansett må bli igjen i Milan.

Det meste dreier seg om Ronaldo før Serie A starter igjen. VMs toppscorer har blitt koblet til Real Madrid, og i dag er agenten hans klar på at han ikke vil bli i Inter Milan.

- Han vil finne igjen lykken og de beste forholdene til å spille fotball. Han ser etter smilet han har mistet i Milan, og han kan finne det igjen i Madrid, sier agent Alexandre Martins ifølge italienske aviser.

Hinderet for et slikt klubbskifte er prislappen Inter Milan har satt på Ronaldo: 750 000 000 kroner.

Men Ronaldo har ikke bare én agent. Hjemme i Brasil har også spissens talsmann uttalt seg i dag.

- Han er profesjonell og tenker på framtida si. Det er sant at Inter ventet da han var skadd, men han ble også skadd da han spilte for dem. Men trener Hector Cuper liker ikke brasilanere, sier talsmannen.

Det siste blir kraftig avvist hos Inter.

- Jeg har aldri sagt at ikke vil beholde Ronaldo. Vi har jobbet hardt det siste året for å få han tilbake på banen, og vi bygger Inter rundt ham. Hvis han bare er 70 prosent, er han fortsatt verdens beste spiller, sier nettopp trener Cuper.

Og det hele handler ikke bare om Ronaldo. Kona Milene Domingues er også fotballspiller, og nå har hun også fått beskjed om at hun må bli igjen i Italia.

- Milene har kontrakt med oss. Selv om Ronaldo forsvinner fra Inter må hun fortsette i Fiammamonza-drakta, sier klubbpresident Sergio Negrini til Corriere della Sera.

Så spørs det om ikke Real Madrid må kjøpe fri kona også hvis Ronaldo skal til Spania.

<B>SUPERSPISSEN:</B> Real Madrid vil ha Ronaldo - som gjerne flytter hvis det er opp til ham.
SUPERKONE:</B> Milene Domingues er gift med Ronaldo og har sin egen fotballkontrakt å tenke på.