- Ronaldo kom ned fra en annen planet. Zlatan er mer naturlig

Hareide før storkamp.

 ZLATAN:  Føles mer naturlig for Åge Hareide. Foto: Reuters / NTB Scanpix.
ZLATAN: Føles mer naturlig for Åge Hareide. Foto: Reuters / NTB Scanpix.Vis mer

Åge Hareide mener laget hans ble forstyrret av Real Madrid-spillernes stjerneglans i mesterligamøtet klubbene imellom i oktober. Med Zlatan Ibrahimovic og PSG blir det noe annet.

 Onsdag vender Zlatan tilbake til sin hjemby for å møte Hareides mannskap i mesterligaen.

Med seg har spissikonet et stjernetungt Paris St. Germain-lag, men Malmö-trener Åge Hareide mener likevel at situasjonen er annerledes enn da Real Madrid var på besøk i Skåne.

Da løp Malmö-spillerne på jakt etter Real-stjerner å bytte drakt med etter kampslutt. Stjerneglansen fra gjestenes spillere ble et forstyrrende element og bidro til 0-2-tapet, hevder trener Hareide.

- Jeg synes ikke det er så ille nå som det var mot Real Madrid. Da var det mye verre, sa Hareide da han møtte pressen mandag kveld.

Vises på storskjerm Zlatans hjemkomst til Malmö har naturlig nok ikke gått upåaktet hen. Spissjuvelen har leid hele torvet i sentrum av byen for å vise kampen på storskjerm, og i tillegg har han spesiallaget T-skjorter som skal selges til inntekt for en fadder- og mentorvirksomhet i hjembyen.

Hareide mener likevel ikke sirkuset kan måle seg med da Real Madrid var på besøk.

- Det føltes som om Ronaldo kom ned fra en annen planet. Med Zlatan er det mer naturlig. Han er svensk og han kommer herfra, sa nordmannen.

Må våge Han understreker samtidig at mannskapet hans ikke har fokusert nevneverdig på PSGs største stjerne i oppladningen til onsdagens kamp.

Malmö har muligheten til å feste grepet om tredjeplassen i mesterligaens gruppe A med et godt resultat onsdag.

- Vi må minst ha uavgjort, fastslo trener Hareide mandag.

- Vi må være med fra start. Tørre å angripe og forstyrre dem, og våge å spille ballen. Vi kan ikke miste ballen for ofte, tilføyde han.

Det svenske mesterlaget tapte bortekampen mot PSG 0-2.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram