Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo kommer ikke til Norge

Én stjerne mindre på Ullevaal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Brasil har lovet å stille med sitt aller beste lag mot Åge Hareides gutter i Oslo 16. august.

Bare stjernene er friske.

Brasil- og Real Madrid-spiss Ronaldo kommer ikke til Norge. 29-åringen er kneopererert og blir ikke klar tidsnok, skriver Aftenposten.

- Det var en vellykket operasjon, men Ronaldo kan ikke trene med ball før om fire uker. Han blir definitivt ikke klar til kampen mot Norge, sier landslagslege Jose Runco.

Tidligere har Brasil-legen uttalt at Ronaldo stiller på Real Madrids sesongoppkjøring 27. juli.

- Ronaldos skade var som å ha en stein i skoen. Noen ganger gjør det vondt, andre ganger ikke. Men det kommer alltid tilbake og irriterer, sier Runco til den spanske avisa AS.

Ronaldo scoret tre mål for Brasil i VM og ble tidenes mestscorende i sluttspillet. Brasil skal likevel ha nok stjerner å ta av til oppgjøret i Oslo.

Blant andre Barcelona-stjernen Ronaldinho, som unnskyldte seg overfor Brasil-fansen etter at laget ble slått ut av Frankrike i kvartfinalen i Tyskland.

KNESKADD: Brasil-leget avskriver Ronaldos sjanser til å spille mot Norge 16. august. Her mot Frankrike i VM. Foto: Scanpix/Epa
KNESKADD: Brasil-leget avskriver Ronaldos sjanser til å spille mot Norge 16. august. Her mot Frankrike i VM. Foto: Scanpix/Epa Vis mer

- Jeg er lei meg for at vi forlot VM uten å vise de hva vi er gode for, sa Ronaldinho på sin hjemmeside.

Han får en ny sjanse mot Norge.