Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ronaldo kommer ikke

Real-president innrømmer fallit.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Real president Ramon Calderon har gjennom hele Ronaldo-sagaen offentlig uttalt at han gjerne ønsker seg verdens beste fotballspiller, såfremt United selger.

Gjennom avisen La Marca har Calderon ved gjentatte anledninger kommet med utspill ment for å rokke ved portugiserens tilværelse his de røde djevlene.

Og gang på gang i denne runddansen har United hardnakket avkreftet ryktene, og hevdet at Cristiano Ronaldo ikke er til salgs.

Nå har dansen imedlertid skiftet takt, skal vi tro Calderons siste melding i avisa som av mange kalles Real Madrid hoff-organ.

Calderon innrømmer at Ronaldos «drøm» om å spille for Real Madrid ikke kommer så bra overens med klubben han fortsatt er bundet til i fire år framover.

- Manchester United må ville det. Med en gang de bestemmer seg for å selge ham, og meddeler dette, kan vi prate om en mulig overgang. Men per idag skjer det ingenting med saken, sier han til La Marca.

Calderon sier at Ronaldo mest sannsynlig spiller for Manchester United også neste sesong, men tillegger i kjent stil:

- Teoretisk sett har vi fortsatt tid. Det er fortsatt to måneder igjen til slutten av august. Det er fortsatt mulig at United kan komme i kontakt med Real Madrid og komme med et tilbud.

IKKE TIL REAL? Calderon tror ikke at Ronaldo vil hjelpe Real Madrid å vinne Champions League inneværende sesong. FOTO: SERGEI ILNIYSKI/ EPA
IKKE TIL REAL? Calderon tror ikke at Ronaldo vil hjelpe Real Madrid å vinne Champions League inneværende sesong. FOTO: SERGEI ILNIYSKI/ EPA Vis mer
image: - Ronaldo kommer ikke
INNRØMMER FALLIT Calderon åpner for muligheten for at Ronaldo fortsatt spiller i rødt neste sesong.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!