Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo kommer tilbake i rød drakt på Old Trafford

Men det er det svært få som er interessert i å se.

TILBAKE: Tirsdag neste uke er Cristiano Ronaldo nok en gang på plass på Old Trafford. Denne gangen er det for Portugal mot Argentina. Foto: EPA / JOSE SENA GOULAO / NTB Scanpix
TILBAKE: Tirsdag neste uke er Cristiano Ronaldo nok en gang på plass på Old Trafford. Denne gangen er det for Portugal mot Argentina. Foto: EPA / JOSE SENA GOULAO / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Tirsdag neste uke er Cristiano Ronaldo nok en gang på plass på Old Trafford.

Der kan han, for første gang siden 10. mai 2009, score på den gamle hjemmebanen - iført en rød trøye. Den gang var det de lyseblå byrivalene som var motstandere, mens denne gangen venter et annet lyseblått lag.

For når Cristiano Ronaldo og resten av det portugisiske landslaget entrer matta på Old Trafford, så er det Lionel Messi & Co som står på motsatt banehalvdel.

Mang en United-fan ønsker å se Ronaldo i United-trøye på Old Trafford igjen, men må hvertfall inntil videre nøye seg med å se ham i Portugal-drakt i på «Drømmenes teater».

Få solgte billetter Privatlandskampen mellom Portugal og Argentina blir Ronaldos andre retur til sin gamle hjemmearena siden han ble solgt fra Manchester United til Real Madrid i juni 2009.

29-åringen var tilbake på Old Trafford for første gang etter overgangen i mars i fjor, da Real Madrid slo United 2-1 i Champions League.

Man skulle kanskje tro at mange fotballinteresserte ikke vil gå glipp av sjansen til å se Lionel Messi og Cristiano Ronaldo møtes til stormøte på Uniteds hjemmebane, men den gang ei.

Ifølge BBC er det bare solgt 15 000 billetter til kampen - på en stadion som har kapasitet til 75 731 tilskuere.

- Jeg skjønner ikke hvorfor det ikke er solgt flere billetter, sier kamparrangør Leo Morales.

Stiv pris En av grunnene, som nevnes i engelske aviser, er at billettene har en stiv pris - på rundt 430 kr stykket.

Det er Manchester United selv som organiserer privatlandskampen.

Grunnen skal være, ifølge Independent, at klubben ønsker å styrke sin profil i Argentina - etter at argentinske Angel Di Maria og Marcos Rojo ble hentet til klubben i sommer.

Kampen blir det andre møtet mellom superstjernene Ronaldo og Messi denne høsten. 25. oktober vant Real Madrid sesongens første El Clásico mot Barcelona, hvor Ronaldo scoret på straffe.

Denne uka ble det kjent at Guillem Balague skriver i sin nye bok at Cristiano Ronaldo visstnok bruker kallenavnet «motherfucker» på Lione Messi når han er i garderoben med lagkameratene sine.

Samme dag som det ble kjent, rykket Ronaldo ut på sin Facebook-side. Der skrev han at det hele var oppspinn, og at han kommer til å gå til sak mot forfatteren.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling