Ronaldo kommer tilbake i rød drakt på Old Trafford

Men det er det svært få som er interessert i å se.

TILBAKE: Tirsdag neste uke er Cristiano Ronaldo nok en gang på plass på Old Trafford. Denne gangen er det for Portugal mot Argentina. Foto: EPA / JOSE SENA GOULAO / NTB Scanpix
TILBAKE: Tirsdag neste uke er Cristiano Ronaldo nok en gang på plass på Old Trafford. Denne gangen er det for Portugal mot Argentina. Foto: EPA / JOSE SENA GOULAO / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tirsdag neste uke er Cristiano Ronaldo nok en gang på plass på Old Trafford.

Der kan han, for første gang siden 10. mai 2009, score på den gamle hjemmebanen - iført en rød trøye. Den gang var det de lyseblå byrivalene som var motstandere, mens denne gangen venter et annet lyseblått lag.

For når Cristiano Ronaldo og resten av det portugisiske landslaget entrer matta på Old Trafford, så er det Lionel Messi & Co som står på motsatt banehalvdel.

Mang en United-fan ønsker å se Ronaldo i United-trøye på Old Trafford igjen, men må hvertfall inntil videre nøye seg med å se ham i Portugal-drakt i på «Drømmenes teater».

Få solgte billetter Privatlandskampen mellom Portugal og Argentina blir Ronaldos andre retur til sin gamle hjemmearena siden han ble solgt fra Manchester United til Real Madrid i juni 2009.

29-åringen var tilbake på Old Trafford for første gang etter overgangen i mars i fjor, da Real Madrid slo United 2-1 i Champions League.

Man skulle kanskje tro at mange fotballinteresserte ikke vil gå glipp av sjansen til å se Lionel Messi og Cristiano Ronaldo møtes til stormøte på Uniteds hjemmebane, men den gang ei.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer