Ronaldo ler ofte av motspillere på banen

Roma-back ba om nåde i april.

• Direkte på Dagbladet.no kl. 20.45:  Manchester United - Roma

(Dagbladet.no): Francesco Totti kalte kvelden på Old Trafford i april sin tristeste i karrieren. United slo Roma utrolige 7-1, og Cristiano Ronaldo scoret to mål i Champions League-kvartfinalen.

I kveld møtes lagene igjen på Old Trafford og Ronaldo humrer når han tenker tilbake på forrige møte, skriver The Times.

- Jeg må ofte le av kommentarene jeg får av motspillere. Det skjedde da vi møtte Roma sist, da vi ledet 6-0. «Ikke dribl mer, dere har allerede seks mål», sa én av dem. Han tagg meg nesten, sier Ronaldo til avisa.

Til Daily Mirror sier vingen at han ikke vil navngi Roma-spilleren, og at han heller ikke er den eneste som ofte vil bable underveis i kamper.

- Andre spillere spør om jeg har lyst til å spille for dem, og noen har ikke humor i det hele tatt. De truer med å skade meg.

Prøver å skremme?

- Jeg vet at de bare prøver å skremme meg, sier Ronaldo og legger til:

MORO MED ROMA: Cristiano Ronaldo frydet seg i forrige møte med Roma, han forteller at spillerne tryglet ham om å slutte med triksene sine. Foto: Scanpix/Ap
MORO MED ROMA: Cristiano Ronaldo frydet seg i forrige møte med Roma, han forteller at spillerne tryglet ham om å slutte med triksene sine. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

- Slike kommentarer er verdiløse, jeg kommer til å fortsette å spille på akkurat samme måte.

United-spiss Wayne Rooney tror ikke Roma-spillerne ber om nåde i kveld. Og han har ingen tro på nye kalassifre.

- Det ble et flott resultat mot dem forrige sesong, men det skjer ikke igjen. Dette er Champions League. Det er vanskelig å spille fotball og få til noe liknende, sier Rooney til The Guardian.

Han tror revansjelysten hos italienerne er stor.

- Hvis jeg var Roma-spiller ville jeg gnidd meg i hendene over en så tidlig mulighet til å rette opp det som skjedde. Jeg ville gledet meg over trekningen og jeg hadde sett fram til kampen. Jeg er sikker på at de er topp motivert, sier Englands-spissen.

I går sendte Roma-kaptein Totti en videohilsen til en United-supporter som ble skadd i bråk foran det første møtet i Italia.

United-sjef Alex Ferguson frykter nettopp Totti i kveld.

Totti er nøkkelen

Ronaldo ler ofte av motspillere på banen

- Han er nøkkelen til måten de spiller på. Og så er han selvsagt en stor helt for deres fans, han er en hjemmeavlet spiller som aldri ville bort, sier Ferguson.

Romas sjanser øker muligens ved at backene Wes Brown og Nemanja Vidic er usikre. Det kan bli erstattet av John O\'Shea og Gerard Pique i kveld. I tillegg kommer Tomasz Kuszczak inn for skadde Edwin van der Sar i mål.

- Det blir en stor begivenhet for dem etter tapet forrige sesong, de ønsker å skru resultatet rundt. Det blir en vanskelig kamp for oss, sier Ferguson.

TRIST ROMA-KAPTEIN: Francesco Totti synes kvelden i april var hans verste på en fotballbane. Her sammen med nettopp Ronaldo.