Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo må hvile i en uke til

Mister Milan-kampen til uka.

FORTSATT UTE: Cristiano Ronaldo ligger nede med vondt i ankelen etter sammenstøtet med Marseilles Souleymane Diawara i Champions League-kampen på Santiago Bernabeu i slutten av september. Skaden ble forverret i landskamp 10. oktober. Foto: Paul Hanna, Reuters/Scanpix
FORTSATT UTE: Cristiano Ronaldo ligger nede med vondt i ankelen etter sammenstøtet med Marseilles Souleymane Diawara i Champions League-kampen på Santiago Bernabeu i slutten av september. Skaden ble forverret i landskamp 10. oktober. Foto: Paul Hanna, Reuters/Scanpix Vis mer

|||
Cristiano Ronaldos vonde ankel er i bedring, men Real Madrid-spilleren må vente iallfall en uke til før han kan spille kamp igjen.

Det opplyste klubben i dag.

- En MRI-undersøkelse i dag viste at skaden leges godt, og at hevelsen er gått ned. Men undersøkelsen avdekket en liten væskeansamling inne i ankelen, og spilleren må hvile fram til en ny undersøkelse om en ukes tid, heter det i en uttalelse på Real Madrids nettsted.

Ronaldo har vært sårt savnet siden han ble skadd i mesterligaseieren mot Marseille i slutten av september. Han forverret skaden da han spilte Portugals VM-kvalifiseringskamp mot Ungarn 10. oktober, og haltet ut etter en halvtime.

Den tidligere Manchester United-stjernen innledet sesongen forrykende i sin nye klubb og scoret mål etter mål da Real Madrid gikk fra seier til seier.

Uten ham har det gått trått, og Real Madrid har nå tapt tre kamper på rad. Tirsdag ble det ydmykende 0-4 i cupkampen mot tredjedivisjonslaget Alcorcon.

Dagens uttalelse betyr at Ronaldo ikke vil være klar til mesterligakampen mot Milan neste uke.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media