TILBAKE TIL OLD TRAFFORD: Cristiano Ronaldo returnerer til Old Trafford med sin nåværende klubb, Real Madrid, i åttendelsfinalen i Champions League. Foto: AP Photo/Sang Tan
TILBAKE TIL OLD TRAFFORD: Cristiano Ronaldo returnerer til Old Trafford med sin nåværende klubb, Real Madrid, i åttendelsfinalen i Champions League. Foto: AP Photo/Sang TanVis mer

Ronaldo må tilbake til Old Trafford

Se Champions League-trekninga.

Video: Se trekninga direkte øverst i denne saken direkte nå.

(Dagbladet): I dag ble åttedelsfinalene i Champions League trukket i Nyon i Sveits.

Her er resultatene fra trekninga:

• Galatasaray - FC Schalke 04
• Celtic - Juventus
• Arsenal - Bayern München
• Shakthar Donetsk - Borussia Dortmund
• AC Milan - Barcelona
• Real Madrid - Manchester United
• Valencia - PSG
• Porto - Malaga

Ronaldo tilbake til Old Trafford Det blir med andre ord flere godbiter å se på TV-skjermen i det Champions League braker løs igjen i februar, men den kanskje største kampen blir oppgjøret mellom Real Madrid og Manchester United.

MØTES IGJEN: Alex Ferguson og Jose Mourinho møtes i Champions League-sluttspillet. Foto: Scanpix
MØTES IGJEN: Alex Ferguson og Jose Mourinho møtes i Champions League-sluttspillet. Foto: Scanpix Vis mer

- Disse to lagene er blant favorittene til å vinne turneringen, og det kommer til å bli to flotte kamper. United virker å ha god flyt, de skaper masse sjanser og scorer mye mål. De har vært bedre i Europa enn i fjor, mens Real har slitt mer enn det de gjorde i fjor. Jeg sitter likevel med en følelse av at Real Madrid er sterkere, at de har bedre spillere på de fleste plassene. Men United er kanskje bedre som enhet. Det er vanskelig å si, men det blir jo en utrolig morsom kamp, sier Viasat-ekspert Rune Bratseth til Dagbladet.

For Real Madrids Cristiano Ronaldo blir det første gang han returnerer til Old Trafford som han regnet som sin hjemmebane i seks år før han dro til den spanske hovedstaden i 2009.

- Oh yes, Madrid! For noen fantastiske kamper det kommer til å bli. @Cristiano, ser deg snart!!, skriver Rio Ferdinand på Twitter.

Gruppevinnerne spiller bortekamp først, enten 12./13.- eller 19./20.- februar. Returkampene spiller de da på hjemmebane, enten 5./6.- eller 12./13.- mars.