Ronaldo-magi foran rekordpublikum

Fantastisk scoring av portugiseren.

Manchester United er avhengt i gullkampen, men på topp i tilskuertall i engelsk eliteserie.

Lørdag var det 67.959 personer på hjemmekampen mot Fulham. Det er ny rekord for engelsk eliteserie.

Manchester United skapte en rekke sjanser, men sløste vekk den ene muligheten etter den andre. Hjemmefansen måtte nøye seg med Ronaldos flotte mål etter 21 minutters spill.

Gir opp gullet

Fulham kunne stukket av med ett poeng hadde det ikke vært for en god Tim Howard. Den utskjelte amerikanske sisteskansen gjorde flere gode redninger.

- Vi var heldige de siste 15 minuttene. Vi må takke Tim for flere solide redninger. Det hadde vært latterlig å rote bort dette, vi burde vunnet dette med klare sifre. Avslutningene våre var elendige, sa Sir Alex Ferguson.

- Det ser ikke ut til at Chelsea roter seg bort. For å være ærlig, de fikk et flott resultat i dag. Med fire mål og tre nye poeng får de ytterligere selvtillit. Ligatittelen synes ute av sikte for oss nå, sa United-manager Alex Ferguson resignert.

Trist debut for «Psycho»

THE DOUBLE: Alex Ferguson og Wayne Rooney mottok bevisene på at de var månedens manager og spiller for februar før kampen. FOTO: SCANPIX/AP
THE DOUBLE: Alex Ferguson og Wayne Rooney mottok bevisene på at de var månedens manager og spiller for februar før kampen. FOTO: SCANPIX/AP Vis mer

Stuart Pearce fikk ingen god managerdebut for Manchester City. Den tidligere landslagsbacken måtte se sine gutter tape 1-2 for Tottenham på White Hart Lane.

Innbytter Robbie Earnshaw ble lørdagens mann med sine tre scoringer for nedrykkstruede West Bromwich i 4-1-seieren mot Charlton. West Bromwich er nå på trygg grunn. Earnshaw ble byttet inn etter 64 minutters spill.

Portsmouth og Newcastle spilte 1-1 på Fratton Park. Newcastle sto med åtte strake seirer i alle turneringer før lørdagens poengdeling, men plutselig var Graeme Souness tilbake i det iltre hjørnet.

- Dommer Matt Messias har vært en veldig god dommer den siste tiden, men i dag var han elendig, freste Souness.

(©NTB)

PRAKTSCORING: Liam Rosenior prøver desperat å takle, men kan ikke forhindre at Ronaldo knaller inn et skudd fra 18 meter i vinkelen.
ØDELA FOR PEARCE: Innbytter og målscorer Robbie Keane omfavnes av Simon Davies. Michael Carrick vil også være med.