Ronaldo-mareritt

Superveteranen klarer ikke å score for Manchester United denne sesongen. Real Sociead vant 1-0 på Old Trafford.

NEDTUR: Cristiano Ronaldo. Foto: NTB
NEDTUR: Cristiano Ronaldo. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Manchester United - Real Sociedad 0-1

Cristiano Ronaldo slapp til fra start mot Real Sociedad på Old Trafford i kveld. Det ga ham mulighet til å få ut all frustrasjon etter en merkelig sommer, der han angivelig ville vekk og ble koblet til flere klubber.

Men den 37 gamle veteranen klarte ikke å utgjøre noen forskjell på Old Trafford. I stedet var det Brais Méndez som avgjorde for gjestene etter 59 minutter.

Lisandro Martínez - som kom inn for Diogo Dalot i andre omgang - var borti ballen med hånda. Méndez gjorde ingen feil og satte ballen inn bak David de Gea.

Straffesparket var omstridt, men ble stående.

MARKERING: Dronning Elizabeths død ble markert med ett minutts stillhet. Foto: NTB
MARKERING: Dronning Elizabeths død ble markert med ett minutts stillhet. Foto: NTB Vis mer

Ronaldo ble bare mer og mer usynlig utover i kampen. Hjemmelaget klarte ikke å komme tilbake og fikk en marerittaktig start i Europa League.

For Alexander Sørloth ble det et hyggelig møte med Old Trafford. Han erstattet Umar Sadiq etter pause og var med på å dra Sociedad-seieren i land.

Manchester United spilte med sørgebånd som følge av dronning Elizabeths død. Bortgangen ble markert med ett minutts stillhet før start.

I den andre kampen i gruppa vant Sheriff Tiraspol 3-0 over Omonoia Nikosia.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer