Ronaldo med denne pinlige filmingen i Real-seier

Navas storspilte da Real Madrid vant.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Keylor Navas var glimrende i målet da Real Madrid tok en sterk borteseier med 3-1 i lørdagens toppkampen mot Celta.

Gjestene fra hovedstaden tok tidlig to måls ledelse etter scoringer av Cristiano Ronaldo og høyreback Danilo (hans første mål for klubben), men hjemmelaget presset på og skapte en rekke store sjanser.

En meget opplagt Navas hindret scoring gang på gang med flere kvalifiserte redninger.

- Han stoppet tre av fire avslutninger som burde vært mål. Jeg forstår ikke hvordan han klarte det, sa Nolito, som var alene om å overliste Navas.

Lettere for vertene ble det ikke da midtstopper Gustavo Cabral i det 57. minutt fikk sitt annet gule kort og ble utvist for protester mot dommeren, men det tok ikke luften ut av Celtas offensiv.

Fem minutter før full tid fikk Celta uttelling. Nolito klarte endelig å overliste Navas. Tidligere hadde samme mann fått en avslutning reddet på strek av Marcelo.
Misset Like etter reduseringen fikk svenske John Guidetti en stor sjanse til å utligne like etter reduseringen, men avslutningen gikk utenfor. I stedet fastsatte Marcelo resultatet til 3-1 med kampens siste spark fem minutter på overtid.

- Vi hadde mange sjanser til å punktere kampen tidligere, men vi måtte lide mot slutten fordi vi ikke greide å score det tredje målet før. Det var positivt at vi greide å vinne en så vanskelig bortekamp etter å ha møtt Paris Saint-Germain i mesterligaen onsdag, sa Real Madrid-trener Rafael Benitez.

- Vi var trøtte på grunn av den tøffe kampen i Paris onsdag, sa Casemiro som en forklaring på at Real Madrid måtte slite for seieren.

-  Vi visste at Celta er gode på hjemmebane. Det er et godt lag som kommer til å kjempe om plasseringene i tetsjiktet.
Positivt Forrige måned vant Celta 4-1 over Barcelona på Balaidos.

- Selv om vi tapte i dag, er det mye positivt å ta med oss. Vi spilte en stor kamp selv med ti mann, og jeg synes laget fortjener gratulasjoner, sa Nolito.

Real Madrid måtte greie seg uten Gareth Bale, Karim Benzema og James Rodríguez, men hadde Luka Modric tilbake i laget.

Seieren gjør at Real Madrid topper La Liga med 21 poeng, tre poeng foran nettopp Celta. Barcelona møter Eibar søndag og kan ta seg opp på samme poengsum som Real Madrid.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer