SPARER SEG TIL VIKTIGERE KAMPER: Cristiano Ronaldo sliter med låskaden og spiller ikke den spanske cupfinalen torsdag.Foto: REUTERS/Ina Fassbender/ NTB Scanpix
SPARER SEG TIL VIKTIGERE KAMPER: Cristiano Ronaldo sliter med låskaden og spiller ikke den spanske cupfinalen torsdag.Foto: REUTERS/Ina Fassbender/ NTB ScanpixVis mer

Ronaldo mister cupfinalen mot Barca

El Nedtur før El Clasico.

I dag kom den endelige bekreftelsen på at Cristiano Ronaldo ikke spiller torsdagens cupfinale for Real Madrid mot Barcelona.

Manager Carlo Ancelotti sier at hamstringskaden holder spissen borte fra kampen. Ronaldo har ikke spilt Real Madrids tre siste kamper.

Ancelotti vil ikke ta noen sjanser med Ronaldo siden den første semifinalen mot Bayern München i mesterligaen bare er én uke unna.

- Vi vil ikke risikere noe med tanke på at det kommer enda viktigere kamper senere i sesongen, sa Ancelotti under tirsdagens pressekonferanse.

Real Madrid har nok en god mulighet selv til å slå Barcelona selv uten portugiseren på laget. I årets sesong har de spilt ti kamper uten Ronaldo, og det er kun blitt ett tap i dem.

(NTB)