Ronaldo mister semifinalen med gult kort

11 spillere i faresonen før Tsjekkia - Portugal.

LEVER FARLIG: Cristiano Ronaldo er én av 11 spillere som mister en eventuell semifinale med gult kort foran møtet mellom Tsjekkia og Portugal på torsdag. Foto: REUTERS/Yves Herman/NTB scanpix
LEVER FARLIG: Cristiano Ronaldo er én av 11 spillere som mister en eventuell semifinale med gult kort foran møtet mellom Tsjekkia og Portugal på torsdag. Foto: REUTERS/Yves Herman/NTB scanpixVis mer

Hele 11 spillere i troppene til Tsjekkia (6) og Portugal (5) fikk gult kort i gruppespillet og mister sitt lags eventuelle EM-semifinale om de får gult i torsdagens kvartfinale.

Blant spillerne i faresonen er Cristiano Ronaldo. I den portugisiske troppen har han selskap av Hélder Postiga, Fábio Coentrão, Raul Meireles og João Pereira.

De seks tsjekkerne som lever farlig, er Tomas Rosicky, Petr Jiracek, Daniel Kolar, David Limbersky, Jaroslav Plasil og Tomas Pekhart.

Gule kort i fotball-EM strykes etter kvartfinalene. Det betyr at ingen spiller må stå over finalen på grunn av gule kort, men risikoen for svekkede lag i semifinalene er betydelig.

(NTB)