Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo mister tre kamper for Real Madrid

To kamper på grunn av ufin gest.

MÅ STÅ OVER: Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo må sone tre kampers karantene for sitt røde kort mot Athletic Bilbao i helgen. FOto: REUTERS/Vincent West/NTB Scanpix
MÅ STÅ OVER: Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo må sone tre kampers karantene for sitt røde kort mot Athletic Bilbao i helgen. FOto: REUTERS/Vincent West/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo må sone tre kampers karantene for sitt røde kort mot Athletic Bilbao i helgen.

Ronaldo havnet i en situasjon med Atheltics Ander Iturraspe utenfor 16-meteren. Det endte med at portugiseren syntes å klappe ham på kinnet, men såpass kraftig at Iturraspe falt over ende. Dommeren, som sto rett i nærheten, var ikke i tvil og ga Ronaldo marsjordre.

Det var Ronaldos åttende utvisning i karrieren. Han fikk én kamps karantene for å ha fått direkte rødt, men Det spanske fotballforbundet ga han ytterligere to kamper på grunn av gesten han gjorde på vei ut av banen.

Real Madrid kan anke avgjørelsen, og hvis den blir opprettholdt må han stå over kampene mot Villarreal, Getafe og Elche.

Han kan derimot spille onsdagens returkamp i den spanske cupen mot Atlético Madrid.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!