Ronaldo nikket Real videre

Et sjeldent hodestøt av Ronaldo sikret avansement til kvartfinalen i mestercupen for Real Madrid.

Spanierne var avhengig av å vinne bortekampen mot Lokomotiv Moskva ettersom Dortmund vant 1-0 over gruppevinner Milan i den andre kampen i mellomspillets gruppe C tirsdag.

Men Real Madrids stjernemannskap slet for seieren på bortebane mot jumbolaget Lokomotiv Moskva. Oppgaven var ikke enkel ettersom spanierne ikke hadde vunnet i Moskva på de siste åtte forsøkene.

35 minutter ut i kampen avsluttet Ronaldo et flott angrep som involverte Zinedine Zidane, Raul og en tversoverpasning fra Luis Figo. Ronaldo feiret hodestøtet som ga 1-0 og seier med å klappe sin blanke isse.

Jan Koller ga Dortmund seieren i Italia med scoring ti minutter før slutt, men det tyske laget måtte gi tapt med ett fattig poeng i kampen om kvartfinaleplass. Det betyr at kvartfinalene i europacupene for første gang siden 1956-57 gjennomføres uten tyske lag.

Milan vant mellomspillet etter fire seirer og 12 poeng, mens Real Madrid fulgte med 11 poeng. Dortmund endte på 10 poeng, mens Lokomotiv Moskva bare greide ett uavgjortresultat i løpet av seks kamper.

(NTB)