Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo nummer 7

ManUs nykjøping får trøya etter David Beckham.Spill Manager 2004!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Unggutten Cristiano Ronaldo (18) signerte for ManU i går - til en prislapp av 143 mill. kroner. Også brasilianeren Kleberson ble offisielt ManU-spiller i går - til under halve prisen. I formiddag ble de to nykjøpingene presentert i klubbens storstue Old Trafford.

- Vi har signert med to fantastiske spillere, uttalte manager Alex Ferguson.

Lille-Ronaldo var en storhet da Sporting Lisboa slo ManU 3-1 forrige uke.

- Som vi har sett i løpet av de siste to årene, er han et enormt talent, sa ManU-manageren direkte på Sky News i formiddag.

Ferguson har beskrevet Cristiano Ronaldo (18) som én av de mest spennende unge spillerne han noensinne har sett. Folk i United-staben som har sett Lille-Ronaldo i aksjon, hevder gutten kan komme til å få like stor betydning som Wayne Rooney, melder Independent.

Også spillerne i ManU skal ha presset på for å få Cristiano Ronaldo til Old Trafford.

Spill Manager 2004

Din oppgave som manager er å forvalte én milliard kroner på 15 spillere og en trenerassistent. Målet er å sanke flest poeng i hver eneste runde.

- Gutta snakket om Ronaldo i garderoben etter kampen i forrige uke. På flyet tilbake ba spillerne meg om å kjøpe ham - det sier noe om hvor høyt de verdsetter ham, sier Ferguson.

Men det tok sin tid før de to spillerne ble hentet inn. Ferguson sier til Sky Sports at det ikke tok uker, men måneder å få de to til Old Trafford.

Nå har altså Ferguson bestemt at Lille-Ronaldo skal svette i David Beckhams trøye.

NYE: Alex Ferguson presenterte i dag brasilianseren Kleberson (t.v.) og portugiseren Cristiano Ronaldo (t.h.) på Old Trafford. Foto: REUTERS/SCANPIX