Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cristiano Ronaldo usikker på fremtiden i Real Madrid

Ronaldo og Bale hinter om Real Madrid-exit

Like etter sin tredje strake mesterligatriumf sår Cristiano Ronaldo tvil om sin egen framtid i Real Madrid. Også finalehelt Gareth Bale hinter om en overgang.

FEM: Cristiano Ronaldo feiret sin femte Champions League-tittel lørdag. Foto: REUTERS/Hannah McKay
FEM: Cristiano Ronaldo feiret sin femte Champions League-tittel lørdag. Foto: REUTERS/Hannah McKay Vis mer

Ronaldo, som lørdag ble den første spilleren til å ha vunnet Champions League fem ganger, snakket foran et samlet pressekorps etter kampslutt.

- Nå skal jeg nyte øyeblikket med lagkameratene mine, men i løpet av de neste dagene skal jeg gi et svar til fansen, som alltid har støttet meg, sa 33-åringen.

Da han ble bedt om å utdype, svarte Ronaldo:

- Det har vært veldig fint å være i Real Madrid. I løpet av de neste dagene skal jeg snakke.

- Ingen kommentar

Konfrontert med uttalelsene svarer Real Madrids klubbpresident Florentino Pérez at dette er en kveld der det skal feires.

- Jeg kommer ikke til å kommentere situasjonen til en enkeltspiller, sier han. Det samme svarer manager Zinédine Zidane.

Ronaldo har ennå tre år igjen av den lukrative kontrakten han signerte i 2016. I lørdagens finale ble det ingen scoringer, men den portugisiske superstjernen ble likevel turneringens toppscorer for sjette år på rad.

I finalen var det derimot Gareth Bale som stjal overskriftene. Waliseren var henvist til benken fra start, men kom inn for Isco etter 62 minutter. To minutter senere brassesparket han inn 2-1-målet, før han avgjorde til 3–1 med et skudd fra distanse.

- Diskutere framtiden

Det kan ha vært det siste Bale gjorde for Real Madrid. Etter kampen var han nemlig tydelig misfornøyd med ikke å ha startet finaleoppgjøret.

- Jeg trenger å spille uke etter uke, og det har av ulike grunner ikke skjedd denne sesongen. Jeg må sette meg ned med agenten min i sommer og diskutere framtiden, så får vi ta det derfra.

Ronaldo og Bale satte begge rekorder med sine overgangssummer da de forlot henholdsvis Manchester United i 2009 og Tottenham i 2013. Senere er rekorden slått fire ganger, senest i fjor da PSG betalte 222 millioner euro, omkring 2,1 milliarder kroner, for Barcelonas Neymar.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media