Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo og Bale redde for skader på «kålåker-underlag» i Parken

- Plager ikke oss, sier Solbakken.

DÅRLIGE FORHOLD: Real Madrid-stjernene trente i Parken mandag kveld. Flere av spillerne klaget over et farlig mykt underlag, og er engstelige for skader. Foto: EPA/NIKOLAI LINARES DENMARK OUT
DÅRLIGE FORHOLD: Real Madrid-stjernene trente i Parken mandag kveld. Flere av spillerne klaget over et farlig mykt underlag, og er engstelige for skader. Foto: EPA/NIKOLAI LINARES DENMARK OUT Vis mer

Følg Champions League i vår Livestudio fra 20.45

(Dagbladet): I kveld skal Ståle Solbakken og FC Københavns skjebne i Europa avgjøres. Motstanderen er ingen ringere enn Real Madrid, og bare poeng er godt nok om det danske hovedstadslaget skal klare å kvalifisere seg for spill i Europaligaen.

Både Gareth Bale og Cristiano Ronaldo er med det spanske stjernegalleriet, men spørsmålet er om Carlo Ancelotti tør å risikere storscorerne sine. Underlaget i Parken er nemlig ikke ideelt for fotball om vi skal tro Daily Mail.

«Kålåker» Avisen går så langt som å kalle banen for en «kålåker», og flere av Madrid-spillerne skal ha klaget på at underlaget er for mykt til å spille fotball på etter treningen mandag kveld.

Parken brukes til en rekke andre ting enn fotball. Det har blitt arrangert alt fra motorcross til konserter der de siste årene.

Likevel, dette er ikke noe som plager FCK-trener Ståle Solbakken.

- Det at banen ikke er i perfekt stand, plager ikke oss, sier han.

Kan trenge hjelp Skulle FCK, mot alle odds, slå Real Madrid i kveld, er de sikret tredjeplassen i gruppa uansett hva resultatet måtte bli mellom Galatasaray og Juventus.

Spiller de derimot uavgjort, er de avhengige av at Antonio Contes gutter fra Torino slår tyrkerne.

Med tap kan Solbakkens menn ene og alene fokusere på å ta igjen FC Midtjyllands forsprang i toppen av den hjemlige ligaen.