Ronaldo og Keane skriver om Solskjær for Dagbladet

Les verdensstjernenes skriftlige hilsener og tekster til Solskjær eksklusivt i Sportmagasinet.

(Dagbladet.no): Lørdag spiller Ole Gunnar Solskjær sin testimonialkamp i Manchester.

Fredag kan du lese verdensstjernenes skriftlige hilsener til den norske legenden eksklusivt i Sportmagasinet i Dagbladet.

Mange av de største stjernene i Manchester Uniteds historie, som Cristiano Ronaldo, Roy Keane, Ryan Giggs, Ruud van Nistelrooy, Sir Alex Ferguson og Bobby Charlton, har tatt seg tid til å dele sine tanker.

- Når jeg tenker på min egen karriere, er han på toppen av treet blant mennesker jeg har respekt for, skriver Roy Keane i sin spesialskrevne hyllest.

Solbakken skriver også

I tillegg til verdensstjernene, gir profilerte engelske skribenter, Solskjærs bestevenn og agent Jim Solbakken og to profilerte supportere, sine bidrag.

Fotball-profilene skriver om sin beundring for Solskjær, sine personlige møter, om hans bragder og hans spesielle karakter, på og utenfor banen.

Inntektene fra lørdagens TV-sendte kamp, som spilles mot spanske Espanyol, tilfaller Unicef og Solskjærs arbeid for å bygge ti skoler i Afrika.

GOOD JOB, OLE: Roy Keane og Solskjær feirer etter at sistnevnte har scoret for ManUtd. - Solskjær er en av de jeg har mest respekt for, skriver Keane i sin personlige hilsen til Solskjær. Foto: SCANPIX
GOOD JOB, OLE: Roy Keane og Solskjær feirer etter at sistnevnte har scoret for ManUtd. - Solskjær er en av de jeg har mest respekt for, skriver Keane i sin personlige hilsen til Solskjær. Foto: SCANPIX Vis mer

- Ole kan vente seg mange overraskelser, sier Philip Foster, advokaten som leder komiteen som arrangerer Solskjærs testemonialkamp til Sportmagasinet.

- Emosjonell opplevelse for Solskjær

I nesten ett år har de forberedt kampen.

- Der vil bli hyllester og erklæringer fra en rekke mennesker, varsler Foster hemmelighetsfullt.

- Dette vil bli en storartet opplevelse, en veldig emosjonell én for Ole. Jeg garanterer en minnerik dag, forteller han videre til Sportmagasinet.

I elleve sesonger spilte Solskjær i Manchester United, før han måtte gi seg på grunn av skader.

Han er en legende i verdens største fotballklubb, ikke bare for sine scoringer og sin innsats på banen, men også på grunn av hans helt spesielle lojalitet til United, klubben han kom til som 23-åring fra Molde.

Dette er også poeng Roy Keane, Sir Alex Ferguson, Ronaldo og andre griper fatt i sine tekster, som trykkes i sin helhet i fredagens papirutgave av Dagbladet.

Ronaldo og Keane skriver om Solskjær for Dagbladet
<B>TO MÅLJEGERE:</B> Ruud van Nistelrooy og Ole Gunnar Solskjær scoret begge mange og viktige mål for Manchester United. Van Nistelrooy skriver i Sportsmagasinet.
<B>AHA, DET ER SLIK HAN GJØR DET:</B> Cristiano Ronaldo, Carlos Tevez og Wayne Rooney følger nøye med når Ole Gunnar Solskjær viser vei på treningsfeltet.