Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo og Messi ble byttet ut etter 45 minutter

20-åring avgjorde på overtid.

 SPILTE 1. OMGANG:  Både Cristiano Ronaldo og Lionel Messi (t.h) nøyde seg med en omgang hver i privatlandskampen på Old Trafford. Foto: NTB Scanpix.
SPILTE 1. OMGANG: Både Cristiano Ronaldo og Lionel Messi (t.h) nøyde seg med en omgang hver i privatlandskampen på Old Trafford. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

• Portugal - Argentina 1-0 (0-0)

(Dagbladet): For andre gang siden han forlot Manchester United i 2009, returnerte Cristiano Ronaldo i kveld til Old Trafford. For første gang skulle han representere Portugal på Old Trafford.

I tillegg sto Lionel Messi på motsatt side, noe som sørget for at det var knyttet store forventninger til oppgjøret.

Den nye hjemmefavoritten Angel Di Maria var den første til å markere seg. United-spillerens avslutning var en liten meter unna å sende VM-finalisten i ledelsen.

Hakket nærmere var Lionel Messi noen minutter senere. Barcelona-stjernen prøvde å curle ballen inn i det lengste hjørnet, men forsøket fra Argentinas nummer ti, strøk den bortre stolpen.

Argentina var det førende laget fra første minutt i privatlandskampen. Javier Pastore kom til lagets tredje brukbare sjanse i løpet av 25 minutter.

Messi og Ronaldo ut Cristiano Ronaldo var nærmest usynlig på sin gamle hjemmebane. Etter 28 minutter involverte han seg endelig på en positiv måte.

Det argentinske forsvaret var forberedt på hva han kunne finne på, og var tidlig oppe i portugiseren, som måtte se sin avslutning gå utenfor etter noen fine overstegsfinter.

Det var alt Manchester-publikummet fikk se av sin gamle helt. For i pausen gjorde Portugal et trippelbytte, hvor Cristiano Ronaldo var blant spillerne som ble igjen i garderoben.

Da Argentina entret gressmatta et lite minutt senere var det med en ny kaptein. Javier Mascherano kom løpende ut med bindet rundt armen, mens Lionel Messi hadde blitt igjen i garderoben.

Guerreiro matchvinner Ingen av lagene klarte å finne veien til nettmaskene i løpet av kampens første 90 minutter. Men på overtid dukket en 20-åring opp. Raphael Guerreiro fikk stå merkelig alene i Argentina-feltet og stupte inn seiersmålet på overtid.

20-åringen debuterte i helgen for Portugal og spilte bare sin andre A-landskamp.

 VELKOMMEN HJEM:  Cristiano Ronaldo har fortsatt en høy stjerne blant Manchester United-fansen. Foto: REUTERS/Phil Noble/ NTB SCANPIX.
VELKOMMEN HJEM: Cristiano Ronaldo har fortsatt en høy stjerne blant Manchester United-fansen. Foto: REUTERS/Phil Noble/ NTB SCANPIX. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling