Ronaldo og Messi ble byttet ut etter 45 minutter

20-åring avgjorde på overtid.

SPILTE 1. OMGANG:  Både Cristiano Ronaldo og Lionel Messi (t.h) nøyde seg med en omgang hver i privatlandskampen på Old Trafford. Foto: NTB Scanpix.
SPILTE 1. OMGANG: Både Cristiano Ronaldo og Lionel Messi (t.h) nøyde seg med en omgang hver i privatlandskampen på Old Trafford. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Portugal - Argentina 1-0 (0-0)

(Dagbladet): For andre gang siden han forlot Manchester United i 2009, returnerte Cristiano Ronaldo i kveld til Old Trafford. For første gang skulle han representere Portugal på Old Trafford.

I tillegg sto Lionel Messi på motsatt side, noe som sørget for at det var knyttet store forventninger til oppgjøret.

Den nye hjemmefavoritten Angel Di Maria var den første til å markere seg. United-spillerens avslutning var en liten meter unna å sende VM-finalisten i ledelsen.

Hakket nærmere var Lionel Messi noen minutter senere. Barcelona-stjernen prøvde å curle ballen inn i det lengste hjørnet, men forsøket fra Argentinas nummer ti, strøk den bortre stolpen.

Argentina var det førende laget fra første minutt i privatlandskampen. Javier Pastore kom til lagets tredje brukbare sjanse i løpet av 25 minutter.

Messi og Ronaldo ut Cristiano Ronaldo var nærmest usynlig på sin gamle hjemmebane. Etter 28 minutter involverte han seg endelig på en positiv måte.

Det argentinske forsvaret var forberedt på hva han kunne finne på, og var tidlig oppe i portugiseren, som måtte se sin avslutning gå utenfor etter noen fine overstegsfinter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer