Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo og Real Madrid slapp med skrekken

Reddet seieren helt på tampen.

SLET: Cristiano Ronaldo og Real Madrid slet lenge borte mot Las Palmas, men reddet seieren like før slutt. Foto: REUTERS/Juan Medina
SLET: Cristiano Ronaldo og Real Madrid slet lenge borte mot Las Palmas, men reddet seieren like før slutt. Foto: REUTERS/Juan Medina Vis mer

Casemiro valgte et godt tidspunkt å score sitt første mål for Real Madrid og reddet tre poeng for trener Zinedine Zidane i en svak bortekamp mot Las Palmas.

Real Madrid ledet store deler av kampen etter at Sergio Ramos sendte hovedstadslaget i ledelsen etter 24 minutter, men lå an til å måtte nøye seg med ett poeng da Willian José utlignet til 1-1 tre minutter før slutt.

Med ett minutt igjen på klokka, stanget Casemiro ballen i mål for Real Madrid på et hjørnespark, hans første scoring for hovedstadsklubben. Dermed slapp Zidane med skrekken. Franskmannen står med tre seirer og to uavgjorte på bortebane i La Liga etter at han tok over som trener i januar.

- Slik Real Madrid fremstår på bortebane i 2015/2016, må de krysse alt de har av fingre for at de trekker Wolfsburg eller Benfica i CL-kvartfinale, skrev Petter Veland på Twitter.

På overtid ble Sergio Ramos utvist etter to raske gule kort, hans 20. utvisning for Real Madrid.

Real Madrid er fire poeng bak byrival Atlético Madrid og tolv poeng bak ledende Barcelona, som slo Getafe 6-0 lørdag.

Rasende Neville Valencia-manager Gary Neville var ikke nådig etter 0-1-tapet for lillebror Levante søndag.

Nevilles tidligere lagkamerat fra Manchester United, Giuseppe Rossi, scoret kampens eneste mål etter 65 minutter. Den 29 år gamle italieneren, som er på lån i Levante fra Fiorentina, fant nettmaskene med en volley etter et innkast.

Bunnlaget Levante hadde kampens største sjanser og fortjente tre poeng mot et svakt Valencia.

- Det er en forestilling vi ikke kan forsvare. Uakseptabelt. Ikke godt nok, oppsummerte Neville på pressekonferansen etter kampen.

- Jeg beklager overfor Valencia-supporterne. Grunnprinsippet i fotball er at du løper, kjemper og takler like hardt som motstanderen. Jeg kan ikke forsvare det jeg akkurat har sett, og jeg må ta ansvar for det.

Tapet er Valencias tredje strake i ulike turneringer og sjuende på 15 seriekamper siden Neville tok over. Laget er nå på 12.-plass i La Liga. Valencia har heller ikke holdt nullen én eneste gang med Neville bak roret.

Sevilla vant målfest I toppkampen mellom Sevilla og Villarreal gikk hjemmelaget seirende ut med 4-2 og knappet dermed innpå de gule på tabellen.

Vicente Iborra ga Sevilla ledelsen etter 23 minutter, før Cedric Bakambu snudde kampen på egen hånd med to Villarreal-mål.

Etter hvilen utlignet Sevilla takket være et selvmål og tok deretter ledelsen ved Jevgen Konopljanka. Éver Banega ble utvist for hjemmelaget ti minutter før slutt, men Sevilla tok likevel alle poengene, etter at Jose Antonio Reyes la på til 4-2 i kampens siste spilleminutt.

Sevilla ligger på 5.-plass i La Liga, nå fem poeng bak Villarreal, som har 4.-plassen.

Athletic Bilbao slo Betis 3-1, etter scoringer av Sabin Merino (2) og Mikel Rico. Ruben Castro reduserte for Betis fem minutter før slutt.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media