Ronaldo om eget lag: «Gjennomsnittlige», «begrenset», «kan ikke vinne»

Vil ikke skylde på skaden.

OPPGITT: Det var en tidvis svært frustrert Cristiano Ronaldo som lenge sleit mot USA i natt. Humøret var ikke stort bedre da han møtte pressen etter kampen. Foto: REUTERS/Jorge Silva/NTB Scanpix
OPPGITT: Det var en tidvis svært frustrert Cristiano Ronaldo som lenge sleit mot USA i natt. Humøret var ikke stort bedre da han møtte pressen etter kampen. Foto: REUTERS/Jorge Silva/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det så lenge ut til at Portugals VM-eventyr skulle ta slutt i den brasilianske jungelen i Manaus i går kveld.

Clint Dempsey hadde sendt USA i ledelsen med magen, og tiden var i ferd med å renne ut. Men så viste verdens beste fotballspiller hvorfor han er nettopp det.

- Et begrenset lag Med en milimeter-presis pasning fant Real Madrid-spilleren pannebrasken til Varela, og håpet lever videre for Portugal.

Men Ronaldo selv har ikke videre tro på sitt eget lags muligheter.

- Kanskje vi bare er et gjennomsnittlig lag. Det vil være løgn å si at vi er et topplag. Vi har mange begrensninger og lider under det at Pepe og (Fabio) Coentrao er ute. Dette begrenser oss veldig. Vi har et begrenset lag, og vi er ikke på vårt beste. Da blir det vanskelig å slå topplagene, sa Ronaldo i TV-intervjuet etter kampen - gjengitt av London Evening Standard og goal.com.

- Det finnes ingen mirakler. Vi visste at vi hadde trukket en tøff gruppe med lag som kanskje var bedre enn oss. Jeg trodde aldri at vi kunne vinne mesterskapet. Vi må være ydmyke og kjenne vår plass.

Trenger hjelp Det har også vært mye oppmerksomhet knyttet til 29-åringens skadde kne. Men selv vil han ikke skylde på skaden for den noe labre innsatsen så langt.

- Jeg vil ikke rettferdiggjøre mitt spill ved å snakke om mine fysiske problemer. Det er historie. Jeg er her, jeg kjemper og jeg gjør mitt beste. Hver dag står det noe nytt i avisene om kneet mitt. Det er nettopp derfor jeg ikke vil snakke om det. Jeg er for å hjelpe laget og landet mitt, sier han.

Med 2-2 i går har ikke lenger Portugal alt i egne hender. De er nå avhengige av hjelp for å gå videre.

Først og fremst må de slå Ghana med et par tre mål, og samtidig krysse det som krysses kan for at Tyskland gjør det samme med USA.

Den kampen spilles på torsdag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer