SMERTEFULLT: Cristiano Ronaldo liker ikke å se hvordan gamleklubben har mistet identiteten. Foto: Burak Akbulut / Anadolu Agency / NTB Scanpix
SMERTEFULLT: Cristiano Ronaldo liker ikke å se hvordan gamleklubben har mistet identiteten. Foto: Burak Akbulut / Anadolu Agency / NTB ScanpixVis mer

Ronaldo om United: - Vondt å se på

Håper Mourinho kan gjenfinne identiteten til den engelske storklubben.

José Mourinho har ennå ikke signert for Manchester United, men Cristiano Ronaldo håper portugiseren kan gjenfinne identiteten til den
engelske storklubben.

- Jeg håper Manchester United kan komme tilbake til der de var, fordi de var en imponerende klubb. De siste årene har de manglet identitet, sier den tidligere United-spilleren til den spanske radiokanalen La Sexta.

Ronaldo og Mourinho vant både den spanske ligaen og cupen i løpet av de tre årene de hadde sammen i Real Madrid. 31-åringen vet dermed hva hans landsmann kan utrette i managerstolen.

- Det gjør vondt å se United som de har vært i det siste, for det er en klubb jeg har med meg i hjertet mitt. Jeg håper Mourinho kan ta de tilbake til topps, sier den portugisiske landslagsspilleren.

Louis van Gaal forlot Old Trafford mandag, og Mourinho er ventet å bli presentert som ny United-sjef i nærmeste fremtid. Ifølge Manchester Evening News vil manageren ta over offisielt allerede før helgen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen! Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukas viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag.