- Ronaldo ønsker å utvikle Martin til å bli en superstjerne

Trio utpekes som Ødegaards viktigste støttespillere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MADRID (Dagbladet):  -  Jeg skal ønske Martin Ødegaard velkommen med åpne armer, sa Real Madrid-esset Gareth Bale (25) på mandag.

Tre dager seinere viste Bale at han virkelig mente det, da han passet på Ødegaard under 16-åringens første trening som Real Madrid-spiller.Nå utpekes Bale, Cristiano Ronaldo (29) og Sergio Ramos (28) som tre av spillerne som vil hjelpe Ødegaard med å utvikle seg til å bli fremtidens Real Madrid-stjerne.

- Det er de største stjernene som vil ta seg av den yngste stjerna. De kommer til å bli viktige for Martin framover, sier den spanske Real Madrid-kjenneren Antón Meana til Dagbladet.

- En farsfigur Når «Los Galácticos» entrer gressmatta på Santiago Bernabéu, er det alltid med elleve eminente spillere på laget. Egoene hos enkelte av dem er store. Alle vil være best. Konkurransen om plassene er enorm. Det kan skape gnisniger.

Manager Carlo Ancelotti får imidlertid skryt for å lede et mannskap hvor harmonien er god. En sterkt medvirkende faktor til det, er klubbens spanske landslagsstopper. 28 år gamle Ramos beskrives som selve limet i gruppa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer