Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo på kant med fansen. Real sendte ut krystallklar beskjed

Ekspert: - Tror statusen er i ferd med å snu. 

FORBANNET PÅ DELER AV FANSEN: Cristiano Ronaldo. Foto: NTB Scanpix
FORBANNET PÅ DELER AV FANSEN: Cristiano Ronaldo. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Real Madrid festet grepet om tabelltoppen i Spania da laget slo Real Sociedad 3-0 søndag. Frontmannen - Cristiano Ronaldo (31) - la opp til det første målet og scoret det andre.

Likevel kom det til ampre scener på Santiago Bernabéu - mellom Ronaldo og deler av fansen! Han som offisielt er verdens beste fotballspiller, ble buet på. Dette fikk Ronaldo til å fyre seg opp.

- Dra til helvete. Dere er horesønner! skal han ha skreket, ifølge spanske aviser, deriblant AS.

Real Madrid svarte tirsdag ettermiddag med å legge ut et bilde av Ronaldo på Instagram. Bildet er ledsaget av følgende tekst:

«Verdens beste fotballspiller.»

Lav terskel

- Det er ikke første gang Ronaldo blir pepet ut. Det blir neppe heller den siste, sier Petter Veland, Viasat-kommentator og ekspert på spansk fotball.

- Dette viser at terskelen supporterne har for å bli misfornøyd er veldig lav. Trener Zinedine Zidane sa det nylig: «Alle som har vært i Real Madrid er blitt buet på, bortsett fra Raúl.» Ikke engang Ronaldo blir skånet, påpeker Veland.

EKSPERT PÅ LA LIGA: Petter Veland. 
EKSPERT PÅ LA LIGA: Petter Veland.  Vis mer

Angriperen har scoret 13 mål i serien denne sesongen. Det er tre bak toppscorer Luis Suarez (16) og to bak Lionel Messi (15). Omkvedet er at han har prestert under vanlige standarder, men så har han også lagt lista høyt selv de foregående åra.

Real Madrid leder serien med fire poeng foran Barcelona. Laget har én kamp mindre spilt.

Få supportere

Veland understreker at det er en liten del av supporterskaren som uttrykte sin misnøye. Men - som klubbens frontfigur - forventer Ronaldo respekt.

- Det er ikke tilfeldig at Real Madrid la ut bildet på Instagram. Tidligere har han følt at han ikke har fått nok støtte fra klubben når det har stormet. Siden har klubben vært i overkant beskyttende - og gått ut og rost ham.

Veland fortsetter:

- Ronaldo scorer fortsatt viktige mål. Men jeg tror vi ser de første tegnene til at statusen begynner å snu. Jeg tror bildet vil bli forsterket når Gareth Bale er tilbake.

Real Madrid møter Celta Vigo borte i neste kamp. 15. februar venter Napoli i åttedelsfinalen i Champions League.

7️⃣🌍☝️ THE BEST PLAYER IN THE WORLD.

A photo posted by Real Madrid C.F. (@realmadrid) on

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media