<strong>DRØMMESCORING:</strong> Crisiano Ronaldo har det fortsatt. Foto: MARCO BERTORELLO / AFP
DRØMMESCORING: Crisiano Ronaldo har det fortsatt. Foto: MARCO BERTORELLO / AFP Vis mer

Cristiano Ronaldo scoret mot Torino

Ronaldo-perle sikret ny Juventus-seier

Empoli rystet Juventus ved å lede til pause, men Cristiano Ronaldos straffescoring og kanonkule ga gjestene fra Torino 2-1-seier i Serie A lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For første gang i høst var Juventus bakpå etter første omgang. Det stresset ikke storfavoritten, og etter sidebytte kom snuoperasjonen de fleste forutså.

Ronaldo utlignet først fra straffemerket etter 54 minutter. Han måtte vente lenge før han fikk klarsignal, men portugiseren var iskald og sendte keeper feil vei.

Kvarteret senere banket Ronaldo til fra 25 meter og fikk stjernetreff. Som en rakett føk ballen bak en sjanseløs Ivan Provedel i Empoli-buret. Ronaldo har den siste tiden virkelig funnet seg til rette i Juventus. Superstjernen har scoret i tre strake Serie A-kamper, og totalt står han med sju mål på ti ligakamper.

Ifølge Opta har Ronaldo vært involvert i 10 av Juventus' 14 siste nettkjenninger i den italienske toppdivisjonen.

Sjokkerte

Empoli tok overraskende ledelsen etter en snau halvtime. Francesco Caputo, forrige sesongs toppscorer i Serie B, hamret til på en løs ball etter en mislykket klarering av gjestenes midtbanespiller Rodrigo Bentancu. Skuddet føk over keeperhanskene til Wojciech Szczesny i Juventus-målet.

Bortelagets største sjanse før pause kom da Ronaldo slo Domenico Maietta i en luftduell etter 40 minutter, men portugiserens hodestøt ble reddet av Empolis målvakt.

På tampen av første omgang ville vertene ha straffe. Miha Zajc' skudd traff armen til Leonardo Bonucci, men etter at dommeren så episoden på video kom han fram til at det ikke var snakk om en viljehands.

Nesten perfekt

Juventus fikk muligheten til å slå tilbake da Ismael Bennacer mistet ballen i egen 16-meter og deretter felte Paulo Dybala i et forsøk på å vinne den tilbake. Ronaldo tok godt vare på straffen.

Torino-klubben står med ni seirer og én uavgjort i Serie A. Poengtapet kom i 1-1-oppgjøret mot Genoa forrige helg. I mesterligaen har Juventus vunnet alle sine tre første kamper.

Med tapet blir Empoli liggende på nedrykksplass med sine seks poeng.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer