Ronaldo-pris: 850 millioner kroner

Nye rykter om Real og legetest.

RYKTENE GIR SEG IKKE: Cristiano Ronaldo, her i kvalikkamp mot Albania, skal ifølge spanske aviser være på vei til Real Madrid - igjen. Foto: EPA/ARMANDO BABANI
RYKTENE GIR SEG IKKE: Cristiano Ronaldo, her i kvalikkamp mot Albania, skal ifølge spanske aviser være på vei til Real Madrid - igjen. Foto: EPA/ARMANDO BABANI Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Det er ryktene som aldri dør, Cristiano Ronaldos mulige overgang til Real Madrid.

Stadig vekk dukker de opp igjen, etter at portugiseren ifjor sommer hadde foten halvveis inn stadionportene på Bernabeu.

I dag skriver den spanske sportsavisa Marca, de har vanligvis gode kilder i Real Madrid, at klubbpresident Florentino Perez har vært i samtaler med United-direktør David Gill.

Sprenger v-rekordenTemaet var selvsagt toppscoreren og gullgutten på Old Trafford. Prisen Real fikk servert av Gill var av den stive sorten: 96 millioner euro, drøyt 850 millioner kroner.

Ifølge Daily Mail har United gitt klarsignal for at Reals leger skal få kikke på driblefantens brokkproblemer, han trenger muligens en operasjon i sommer.

Perez har selv fyrt opp under spekulasjonene ved å bekrefte at Ronaldo selvsagt er god nok for den neste generasjonen av Galacticos som for tida bygges opp i Madrid.

-  Vi ønsker å kjøpe Ronaldo, men først må vi snakke med Manchester United. Det er viktig for Real Madrid å opprettholde et godt forhold til alle andre, sa Real-presidenten i går.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer