Ronaldo-pris: 850 millioner kroner

Nye rykter om Real og legetest.

RYKTENE GIR SEG IKKE: Cristiano Ronaldo, her i kvalikkamp mot Albania, skal ifølge spanske aviser være på vei til Real Madrid - igjen. Foto: EPA/ARMANDO BABANI
RYKTENE GIR SEG IKKE: Cristiano Ronaldo, her i kvalikkamp mot Albania, skal ifølge spanske aviser være på vei til Real Madrid - igjen. Foto: EPA/ARMANDO BABANIVis mer

||| (Dagbladet.no): Det er ryktene som aldri dør, Cristiano Ronaldos mulige overgang til Real Madrid.

Stadig vekk dukker de opp igjen, etter at portugiseren ifjor sommer hadde foten halvveis inn stadionportene på Bernabeu.

I dag skriver den spanske sportsavisa Marca, de har vanligvis gode kilder i Real Madrid, at klubbpresident Florentino Perez har vært i samtaler med United-direktør David Gill.

Sprenger v-rekorden
Temaet var selvsagt toppscoreren og gullgutten på Old Trafford. Prisen Real fikk servert av Gill var av den stive sorten: 96 millioner euro, drøyt 850 millioner kroner.

Ifølge Daily Mail har United gitt klarsignal for at Reals leger skal få kikke på driblefantens brokkproblemer, han trenger muligens en operasjon i sommer.

Perez har selv fyrt opp under spekulasjonene ved å bekrefte at Ronaldo selvsagt er god nok for den neste generasjonen av Galacticos som for tida bygges opp i Madrid.

-  Vi ønsker å kjøpe Ronaldo, men først må vi snakke med Manchester United. Det er viktig for Real Madrid å opprettholde et godt forhold til alle andre, sa Real-presidenten i går.

Tidligere har Perez fortalt at Ronaldo, Franck Ribery og Lionel Messi er spillere på ønskelista, i tillegg til Kaka som allerede er i boks.

- Det ville vært fint å se alle disse storspillerne i Real Madrid når sesongen starter. Og Cristiano er en av dem, sa Perez.

Ikke til salgs
Manchester United har gjentatt ganger fortalt alle verdens fotballklubber at Ronaldo ikke er til salgs.

- Alt jeg kan si er at han ikke har gitt meg noen tegn på at han vil dra, sa United-manager Alex Ferguson før Champions League-finalen.

24-åringen har selv uttalt at «United er mitt hjem. Jeg blir», før han etter Champions League-finalen selv skapte tvil om
klubbsituasjonen. Da kritiserte han samtidig United og Fergusons s taktikk mot Barca.

- Når det gjelder klubblag har jeg ikke lyst til å snakke om det. Jeg vil slappe av og dra på ferie - for jeg er veldig sliten. Vi får se hva framtida bringer, sa Ronaldo i Roma.